Prema muškom iskustvu, žene koje su na njih ostavile utisak boginja seksa, ponašaju se opušteno, vole svoje telo, seksu pristupaju sa radošću, ne stide se i maksimalno su aktivne. Kao što je nama seksi muško samopouzdanje i senzualnost, tako je i njima to isto najprivlačnije kod žena.

Pokažite da vam je drago što ste tu

Zapravo, pokažite da u tom trenutku nigde radije ne biste ni bili, budite potpuno prisutne, radosne i uključene. Ako postoji idealan trenutak za stoprocentni boravak u sadašnjosti, onda je to seks i partnerska intima. Budite prisutni telom, duhom, emocijama, celim bićem. Tog trenutka, vi ste jedini par na svetu i radite nešto najuzbudljivije i najlepše na svetu. Ako partnera još uvek ne poznajete dobro i tek se uigravate, to ne treba da vas sprečava u tome da sa njim vodite ljubav na svim nivoima. Pokažite mu kako se žena predaje, kako uživa i kako pruža zadovoljstvo.

Potezi koje će vas učiniti boginjom seksa Potezi koje će vas učiniti boginjom seksa

Pokažite mu da ga želite i da vam je potreban

Seks nije nagrada muškarcu za dobro ponašanje, ne manipulišite, nego se prepustite uzbuđenju, strasti i zadovoljstvu. Vi to želite i potrebno vam je, baš kao i njemu. Ne ograničavajte svoje apetite i kapacitete, jer kada on uspe da ih zadovolji, osećaće se pored vas kao bog seksa. Bogovski par uživa u bogovskom seksu.

Comments