Prvomajski praznici nam stižu zajedno sa konferencijom Nova energija koja se održava od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku. U programu će se predstaviti više od stotinu predavača, očekuje se dolazak oko hiljadu posetilaca te su organizatori pripremili brojne vannastavne aktivnosti kako bi boravak bio što interesantniji.

Verovatno najatraktivniji segment u programu biće treninzi koje priprema Kangoo Club Serbia. Svi učesnici moći će da isprobaju ove neobične čizme za skakanje potpuno besplatno. Sa učesnicima vežbaće Kinga Sebestyen – sertifikovani nutricionista iz Rumunije i Nina Aranđelović – instruktor Kangoo Jumps-a iz Niša.

DSC01165 Potpuno drugačiji sport   Kangoo Jumps na konferenciji Nova Energija

Nina Aranđelović je prvi susret sa Kangoo sportom imala dok je studirala u Bukureštu. Tada je rešila da bude prva koja će uvesti tu vrstu treninga u Srbiji i dati mogućnost da ljudi probaju nešto potpuno novo. Licencirala se za Kangoo Jumps Power Fitness instruktora i otvorila svoj fitness centar od preko 300m2 u Nišu. Do sada njen klub okupio je preko 200 članova, a Nina je postala glavni i prvi distributer za pridaju Kangoo opreme.

Comments