Raščistite odmah – da li zaista želite muškarca? Realnog čoveka? Drugu osobu? Partnera? Nekog koga ćete morati da upoznajete, da mu se prilagođavate, da otkrivate njegove slabo skrivene slabosti i da razotkrivate njegovu nabudženu snagu i da saznajete ko je i šta je stvarno, izistinski, u realnosti? U teškim trenucima. U svađi. U tuzi. U greškama. U opraštanju. Besu i nemoći. Jer to nosi odnos. Ne može da bude samo dobro. Čak ne može ni celog jednog dana da bude samo dobro. A posle nekog vremena, čini vam se da je više loših, besmislenih i ravnodušnih momenata, nego onih dobrih. I verovatno vam se ne čini. Ako ste oboje veoma posvećeni vezi, jedan dobar trenutak biće vredan svih onih loših pre njega.

Dakle, da li je to ono što želite? Onaj neizbežni kliše realnosti u dobru i u zlu…

Jer, ako samo želite da ponovo budete zaljubljene, da se osećate kao žena, da osetite onaj sjaj i zanos od koga se oživljava, onda ne tražite muškarca. Tražite sebe.

A ako samo želite da se zabavite i da imate nekog da se sa njim opustite, poigrate, nasmejete i uživate, da biste napunile baterije za suočavanje sa sopstvenom dnevnom životnom borbom, takođe ne tražite muškarca. Dobra vest je da ste verovatno već našle sebe, pa tačno znate da vam ne treba niko ko će vam komplikovati život, a da to znači emotivnu i svaku drugu distancu, odnosno, povremene erotske susrete, bez tendencije da se razvije ozbiljna veza.

Potraga za tipom Gde su pravi muškarci Potraga za tipom: Gde su pravi muškarci?
Comments