Fanovi supermodela Gigi Hadid i muzičke zvezde Zayn Malika slave, jer potvrđeno je, naš omiljeni par očekuje bebu!

Ova lepa vest sinoć se iznenada našla u svim svetskim medijima i sve nas je zaista obradovala.

Podsetimo se, ovaj mladi par je svoju vezu započeo još u ranim adolescentskim danima 2015. kada su prvi put viđeni zajedno u Los Anđelesu. Godine 2016. Gigi se pojavila u njegovom spotu za hit singl Pillowtalk, a kasnije te godine su zajedno prisustvovali Met Gali. Znali smo da će ovo biti velika ljubav i ne, nismo pogrešili. Mladi par se tokom godina borio sa raznim nesuglasicama i pauzama, čemu najbolje svedoči njihovo ponašanje na društvenim mrežama, a svetski mediji su Zayna nazivali njenim on i off dečkom. Čak i kada smo mislili da je ova priča završena, spekulisalo se da su njih dvoje u kontaktu, pa čak i da održavaju neku vrstu prijateljstva.

Ipak, u poslednje vreme mogli smo naslutiti da ova veza i te kako cveta. Za Dan zabljubljenih, 14. februara, Gigi je na svom Instagram profilu objavila da je Zayn njen “valentine”, a prošlog vikenda, na svoj 25. rođendan, mlada manekenka objavila je na svom Instagram story-ju fotografiju gde je u Zaynovom zagrljaju. Potom je usledio Instagram post na kom srećno pozira sa svojom sestrom Bellom i Zaynom. Na Instagramu je napisala emotivnu poruku kako je imala najlepši rođendan u ovom karantinu sa svojom porodicom i prijateljima zbog kojih se oseća posebno, kao i da je jako zahvalna i srećna što su njeni prijatelji i porodica zdravi i na sigurnom, ali je ipak izrazila žaljenje zbog onih koji više nisu sa njom (aludirajući na svoju baku koja ih je napustila prošle godine).

Gigi Hadi nalazi se u kućnoj izolaciji sa svojom porodicom na porodičnoj farmi u Pensilvaniji, a trenutno je u 20. nedelji trudnoće. S obzirom na kućnu izolaciji ne možemo da se ne zapitamo zašto Gigi nije želela da ovu vest sakrije na još neko vreme, ali smo ipak neopisivo zahvalni što nije tako.

Nećemo više spekulisati o životu slavnih, jer smo sigurni da će nam Gigi i Zayn lepe vesti sigurno javiti!

Naslovna fotografija: instagram.com/mriyatexstyle/

Miona

Comments