Tačno je da 2020. godina nije ni nalik onome što smo očekivali i planirali, ali dobra vest je da ipak ima i dobrih vesti! Da je ne bismo pamtili samo po pandemiji koja nas je, da, zatvorila ali i da, ujedinila, tu su poznate ličnosti koje će, neko i po prvi put, postati roditelji – jedva čekamo da vidimo sva ta mala slatka bebeća lica koja će uveseliti živote naših omiljenih selebritija!

Gigi Hadid & Zayn Malik

Kako prenose strani mediji, Gigi i Zayn čekaju devojčicu koja bi trebalo da se rodi u septembru, budući da je za svoj rođendan pre nekoliko nedelja Gigi bila u petom mesecu trudnoće. Porodice su presrećne zbog ovih lepih vesti, a sam par je ovoga puta odlučan u nameri da ih više ništa ne rastavi! :smiling face with heart-shaped eyes:

Ciara & Russell Wilson

Ova godina je ipak lepo počela – Ciara je u januaru na svom Instagram profilu podelila vest da je u drugom stanju, a Sienna Princess Wilson i Future Zahir Wilburn će dobiti brata. Naravno, porodica je jako srećna zbog prinove, a mi iskreno jedva čekamo da vidimo tog lepotana!

Katy Perry & Orlando Bloom

Katy i Orlando takođe čekaju devojčicu, a otkrivanje velike tajne koju je pevačica jedva uspevala da sakrije došlo je kroz video za pesmu “Never Worn White”. Kako je Katy sama otkrila, muzika je bila najbolji način za saopštavanje ovako lepe vesti svojim fanovima. Očigledno je da nije pogrešila!

Leighton Meester & Adam Brody

Leighton i Adam su vrlo zatvoreni kada je u pitanju njihov privatni život, pa tako ni vest o prinovi nikada nije ugledala svetlost dana, makar ne onako kako bi se to očekivalo od poznatih ličnosti. Naime, Leighton je početkom aprila primećena dok se šetala sa Adamom i četvorogodišnjom ćerkicom Arlo Day, vidno trudna. Sam par nije ništa izjavio povodom njene trudnoće.

Sophie Turner & Joe Jonas

Mediji su početkom februara preneli vest da je Sophie trudna, ali budući roditelji ništa lično nisu otkrivali niti izjavljivali. Svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti, ali njima bliski ljudi otkrivaju da su svi jako uzbuđeni!

Comments