Prve asocijacije na božićne i novogodišnje praznike svakako su sneg, ukrašen grad i domovi svakog od nas, divna božićna atmosfera, pokloni, dečiji božićni filmovi i Deda Mraz.

Pored ove nežne dečije atmosfere i radovanja poklonima, neki od nas se vrlo rado kostimiraju upravo u Deda Mraza ili ženskog Deda Mraza (popularno – Deda Mrazice). Kako je kostimiranje postalo savršena prilika pokazivanja svog dobro oblikovanog tela i izražavanja seksepila, mi vam pokazujemo najzavodljivije poznate ličnosti u novogodišnjim kostimima.

Kostim prelepe Kejti Prajs (Katie Price) je divan. Zavodljiv je i senzualan, a opet i prefinjen. Drage devojke, ukoliko želite da se kostimirate za praznike, preporučujemo vam da se vodite Kejtinim stilom. Odličan kostim ukrašen sitnim kristalima, divna frizura i samouveren stav.

01 Kejti Prajs Kostim Deda Mraz Poznate ličnosti u zavodljivim kostimima Deda Mraza

Kejti Prajs

Kostimi zanosne Pamele Anderson (Pamela Anderson) su slični, s tim što je na prvoj fotografiji u pitanju haljinica sa kapuljačom, a na drugoj komplet iz jednog dela. Oba kostima ukrašena su divnim belim krznom. Ukoliko želite ovakav kostim, mi vam savetujemo bele čizme sa krznom jer ih smatramo efektnijim, ali ukoliko se odlučite i za cipele – nećete pogrešiti.

02 Pamela Anderson Kostim Deda Mraz Poznate ličnosti u zavodljivim kostimima Deda Mraza

Pamela Anderson

Zavodljivi Viktorijini anđeli – Žizel Bundšen (Gisele Bündchen) i Barbara Palvin (Barbara Palvin) izgledaju prelepo u ovim kostimima. Žižel na sebi ima čizmice, suknjicu i ukrase oko ruku u crvenoj boji sa belim krznom. Ono što na njoj dominira jeste dijamantski grudnjak. U okviru brenda Victoria’s Secret još od 1996. godine postoji tradicija lansiranja jednog dijamantskog grudnjaka godišnje. Žizel je na reviji 2005. godine nosila ovaj grudnjak čiji je naziv “Sexy Splendor Fantasy Bra” i čija je vrednost neverovatnih 12,5 miliona dolara. Sastoji se od 2,900 pravih dijamanata, 22 rubina, kao i 18-karatnog belog zlata.

03 Zizel Barbara Kostim Deda Mraz Poznate ličnosti u zavodljivim kostimima Deda Mraza

Žizel Bundšen / Barbara Palvin

Barbarin kostim je takođe interesantan. Crveni lakovani korset, crni kaiš na istom, crne duboke čizme i rukavice i celokupni stajling ukrašen belim perjem – odličan izbor!

Kostim koji na sebi ima još jedan Viktorijin anđeo – Daucen Krous (Doutzen Kroes) jeste za intimne prilike, tačnije samo za nečije oči, jer je reč o spavaćici. Ona je tanka, senzualna, crvena i čipkana i, naravno, ukrašena je belim krznom.

04 Ducen Dejvid Kostim Deda Mraz Poznate ličnosti u zavodljivim kostimima Deda Mraza

Daucen Krous / Dejvid Kimerl

Zavodljivi sportista i model Dejvid Kimerl (David Kimmerle) izgleda i više nego dobro u ovom kostimu Deda Mraza. Dragi momci, ukoliko imate izvajano telo i paket od šest pločica na stomaku, slobodno obucite ovakav prsluk, pantalone i spremni ste za zabavu.

Nekim momcima i ne treba kostim. Dovoljno je da istaknu svoje atribute i stave kapicu Deda Mraza i završili su sa novogodišnjim kostimiranjem. Ugledajte se na Rikija Vitla (Ricky Whittle) i Gevina Hensona (Gavin Henson).

05 Riki Gevin Kostim Deda Mraz Poznate ličnosti u zavodljivim kostimima Deda Mraza

Riki Vitl / Gevin Henson

Prelepa Maraja Keri (Mariah Carey) je u spotu za duetsku pesmu sa Džastin Biberom (Justin Bieber) “All I want for Christmas is you” imala ovaj divan kostim. Reč je o haljinici za fenomenalnim izrezom ispod grudi koji čini ovu običnu crvenu haljinicu – neobičnom.

06 Maraja Mean Girls Kostim Deda Mraz Poznate ličnosti u zavodljivim kostimima Deda Mraza

Maraja Keri / Devojke iz filma “Mean Girls”

Simpatične i zavodljive Lejsi Čabert (Lacey Chabert), Rejčel Mekadams (Rachel McAdams), Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) i Amanda Sajfrid (Amanda Seyfried) u filmu “Mean Girls” imale su odlične kostime: majčice, suknjice, kapice i čizmice u crvenoj boji sa dodatkom belog veštačkog krzna. Odličan izbor za tinejdžerke koje žele da se kostimiraju jer odgovara njihovim godinama – simpatično i zavodljivo, ali ne i previše seksepilno.

Predivne članice benda Destiny’s Child Mišel Vilijams (Michelle Williams), Bijonse Nouls (Beyonce Knowles) i Keli Rouland (Kelly Rowland) na ovoj fotografiji imaju veoma interesantne kostime. Mišelin dvodelni kostim koji otkriva stomak izgleda odlično! Bijonsina haljinica veoma je ženstvena, dok jednodelni komplet koji ima Keli odlično ističe figuru.

07 Destinis Cajld Karmen Kostim Deda Mraz Poznate ličnosti u zavodljivim kostimima Deda Mraza

Devojke iz grupe Destiny’s Child / Karmen Elektra

Vatrena Karmen Elektra (Carmen Electra) izgleda odlično u ovom dvodelnom kompletu koji čine korset i šorts. Zavodljivo, ženstveno i interesantno – fenomenalan izbor!

Egzotična lepotica Tajra Benks (Tyra Banks) izgleda divno u ovom kostimu. Haljinica je veoma ženstvena i nežna, dok je kapica simpatična.

08 Tajra Hajdi Kostim Deda Mraz Poznate ličnosti u zavodljivim kostimima Deda Mraza

Tajra Benks / Hajdi Klum

Fabulozna Hajdi Klum (Heidi Klum), iako najviše obučena od gorenavedenih poznatih ličnosti, izgleda isto tako veoma ženstveno i zavodljivo. Kostim je veoma simpatičan i izgleda mekano i toplo.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Comments