Romantične veze poznatih ni u jednom pogledu se ne razlikuju od veza normalnih ljudi, a načini na koje su se upoznali često su veoma obični i većina nas se može poistovetiti sa njima. Upoznali ste svoju srodnu dušu na zabavi zajedničkog prijatelja ili su vam oni namestili sastanak “na slepo”? Baš tako su započele veze i ovih imena sa A – liste, a evo koje od naših omiljenih poznatih parova su spojili prijatelji.

Meghan Markle i Princ Harry

Tokom njihovog prvog zajedničkog intervjua nakon objavljivanja veridbe, Harry je potvrdio da ga je sa budućom suprugom upoznao zajednički prijatelj koji im je organizovao sastanak “na slepo”. Princ i glumica su jednostavno “kliknuli” još tokom prvog sastanka, a ostatak je istorija. Ukoliko vam prijatelji zakažu sastanak, ne odbijajte ih, možda ćete stvarno upoznati svog princa na belom konju.

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Iako više nisu zajedno, Kourtney i Scott i dalje održavaju odličan odnos zbog svoje dece, a dugo su bili jedan od najzanimljivijih i najduhovitijih parova na svetskoj sceni. 2006. godine su se upoznali na kućnoj žurki zajedničkih prijatelja, a od tog trenutka bili su nerazdvojni.

Tom Brady i Gisele Bündchen

Iako je Tom već bio u emotivnoj vezi kada je upoznao supermodela, par tvrdi da su se između njih odmah osetile varnice i da su proveli čak 3 sata razgovarajući. Nakon što su shvatili da imaju slične planove za budućnost, par je odlučio da uplovi u romantičnu vezu, a danas su u braku više od 11 godina.

 

Comments