OK, sada je zvanično: karantin predugo traje! Kako drugačije objasniti potrebu da se poznati, pre svega dame, slikaju polugole uz toplu preporuku da ostanemo kod kuće? Jadne one, sigurno je i njima teško da se zabave u svojim prostranim domovima… Šmrc.

A to je novi Instagram trend? Free the nipple – ali nemoj, jer će te u suprotnom Instagram banovati? Baš sam glupa pa nisam odmah ukapirala o čemu se radi. Oh, well, poznati su poznati, moraju nešto da smisle ne bi li privukli pažnju. Upravo zato se na listi pobornica ovog trenda nalaze, očekivano, Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Kylie Jenner i, neočekivano, Rosie Huntington-Whiteley. I ona se smorila zbog situacije, definitivno. Ipak, dokle god promovišu ostajanje kod kuće, sve je u redu – očigledno nam je i dalje potreban podsetnik da je odgovorno i neophodno biti u samoizolaciji.

Tako, Bella je zajedno sa svojim buritom koji glumi, hmmm, nešto, opomenula sve svoje pratioce da ostanu kod kuće, ne samo zbog sebe, već i zbog celog sveta. Svima nam je u interesu da što pre posetimo svoj omiljeni burito bar u gradu, zar ne? (Slikanje u ovom izdanju nije obavezno.)

Nedugo potom, Bella nas je pozdravila iz svog dvorišta gde je upijala vitamin D – jako važan za imunitet!

Kraljica i verovatno pionirka ovog trenda, Emily, definitivno je prešla igricu! Ovoga puta je pozirala gola iza zavese, a sunčevi zraci su dali zaista dobar efekat slici. Ovako ona pokazuje oduševljenje prvim sunčanim danom posle dužeg vremena.

Dan kasnije, pozirala je sa svojim psom Colombom, u toplesu, bez pantalona. Opušteno – u svojoj je kući!

A Kylie? Ah, svi bismo želeli ovakav karantin – baš kao i ona!

Kao neko ko jako vodi računa o estetici svog Instagram profila, Rosie je morala da pronađe način da isprati trend + da ispromoviše svoju omiljenu trenerku. Rekli bismo da je uspela!

Eto. Samo, i dalje mi nije baš jasno zašto svi imaju potrebu da se slikaju polugoli za Instagram. Naravno, nije to vulgarno, naprotiv, fotke izgledaju kul, imaju neki vajb. Pa sad, da li je do praćenja trenda i te neke nove estetike ili je do poruke koju žele da pošalju o sebi, kao, kako su oni samo kul, ne znam. A možda nam je samo svima užasno dosadno u karantinu – ili životu?

P.S. Doduše, možda #staynaked i nije tako loša ideja za novi izazov? Hm? Neko?

Naslovna fotografija: instagram.com/emrata

Ivana

Comments