I dok većina poznatih ličnosti skače na vagon zdravlja, drugi deo poznatih ide još jedan korak dalje i govori o važnosti dobre ishrane i zdravog života.

Džesika Alba (Jessica Alba) je zaradila svoj status wellness eksperta. Glumica i majka dvoje dece je rekla magazinu “Self”: “Želim da ljudi znaju da imaju moć da naprave i neke druge izbore.”

dzsika Poznati u službi zdravlja

Džesika Alba

Miranda Ker (Miranda Kerr) je prilično glasna po pitanju zdravog života. Razvila je organsku liniju za negu kože i učila kako bi postala konsultant i osoba koja se bavi zdravljem. Ova mama-model je lansirala video seriju pod nazivom “The Body Beautiful”.

miranda1 Poznati u službi zdravlja

Miranda Ker

Gvinetin (Gwyneth) kuvar pod nazivom “My Father’s Daughter” bio je njen prvi korak ka svetu wellness-a. Od tada je lansirala svoj website pod nazivom “Goop”, još jedan kuvar “It’s All Good”, i udružila se sa fitnes guruom Trejsi (Tracy Anderson).

gvinet2 Poznati u službi zdravlja

Gvinet i Trejsi

Hajdi Klum (Heidi Klum) bloguje o fitnesu i ishrani na svom sajtu heidiklum.aol.com i deli sa čitaocima svoju ljubav prema jogi. “Svodi se na to gde ste u određenom trenutku”, kaže. “Ne radite to zbog drugih ili zbog onoga što će misliti o vama, radite zbog sebe!”

hajdi Poznati u službi zdravlja

Hajdi Klum

Ališa Silverstone (Alicia Silverstone) ima svoj kuvar pod nazivom “The Kind Diet” koji uključuje veganske recepte i savete, dok njen sajt “The Kind Life” govori o eko-prijateljskoj lepoti i kako da živite dobro. Kako kaže: “Najvažnije je živeti što zdraviji i srećniji život, dok istovremeno brinemo za Majku Prirodu!”

ališa Poznati u službi zdravlja

Ališa Silverstone

Opra (Oprah) je izgradila svoj brend oko samopoboljšanja i wellness-a, te ohrabruje svoje follower-e da žive najbolje moguće. Ranije ove godine, navršila je svoj dvadesetjednodnevni meditacioni izazov. Napred, Opra!

opra Poznati u službi zdravlja

Opra


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments