Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Dragocenost sadašnjice i slobodno izražavanje životnog stila. Realnost i lepota življenja u trenutku. Ovako bi ukratko moglo da se opiše sve ono što slavi nova Pradina kampanja –  The Prada Resort 2020. Velike svetske metropole u kojima je snimana kampanja simbolizuju tu realnost, užurban moderan ritam, a sve one lokalne cvećare i cveće koje manekenke nose u spotovima predstavljaju lepotu i veličanstvenost života.

Kreatori ove kampanje pažljivo su razmišljali o svakom detalju, te je cveće umotano u crno beli papir na kojem se ocrtavaju modeli nove kampanje i na taj način prave savršen kontrast u odnosu na šareno sveže cveće. Modeli Freja Beha Erichsen i Lexi Boling lutaju ulicama grada sa specijalnim buketom u jednoj, a Prada torbicom u drugoj ruci. Ovi momenti prikazuju jednostavnost života, ali i sve specifičnosti svakodnevice i sve ono sa čim može da se poveže svaka uspešna poslovna moderna žena. Prada nas podseća da jureći prema svojim ciljevima i ostvarenju planova, nikako ne treba da zaboravimo na to koliko i jednostavne sitnice čine naš život lepšim.

Zato je Prada odabrala i specijalne fotografe, koji u svojim delima posebno ističu one najčistije i najnežnije ljudske emocije. U pitanju su Drew Vickers i Keizo Kitajima. Prvi fotograf je poznat po tome što naglašava emociju u crno belim okvirima, a drugi fotograf je poreklom iz Japana i izabran je zbog njegovog talenta da napravi savršenu sponatnu fotografiju.

Editors choice