Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Dragocenost sadašnjice i slobodno izražavanje životnog stila. Realnost i lepota življenja u trenutku. Ovako bi ukratko moglo da se opiše sve ono što slavi nova Pradina kampanja –  The Prada Resort 2020. Velike svetske metropole u kojima je snimana kampanja simbolizuju tu realnost, užurban moderan ritam, a sve one lokalne cvećare i cveće koje manekenke nose u spotovima predstavljaju lepotu i veličanstvenost života.

Kreatori ove kampanje pažljivo su razmišljali o svakom detalju, te je cveće umotano u crno beli papir na kojem se ocrtavaju modeli nove kampanje i na taj način prave savršen kontrast u odnosu na šareno sveže cveće. Modeli Freja Beha Erichsen i Lexi Boling lutaju ulicama grada sa specijalnim buketom u jednoj, a Prada torbicom u drugoj ruci. Ovi momenti prikazuju jednostavnost života, ali i sve specifičnosti svakodnevice i sve ono sa čim može da se poveže svaka uspešna poslovna moderna žena. Prada nas podseća da jureći prema svojim ciljevima i ostvarenju planova, nikako ne treba da zaboravimo na to koliko i jednostavne sitnice čine naš život lepšim.

Zato je Prada odabrala i specijalne fotografe, koji u svojim delima posebno ističu one najčistije i najnežnije ljudske emocije. U pitanju su Drew Vickers i Keizo Kitajima. Prvi fotograf je poznat po tome što naglašava emociju u crno belim okvirima, a drugi fotograf je poreklom iz Japana i izabran je zbog njegovog talenta da napravi savršenu sponatnu fotografiju.

Editors choice