Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Dragocenost sadašnjice i slobodno izražavanje životnog stila. Realnost i lepota življenja u trenutku. Ovako bi ukratko moglo da se opiše sve ono što slavi nova Pradina kampanja –  The Prada Resort 2020. Velike svetske metropole u kojima je snimana kampanja simbolizuju tu realnost, užurban moderan ritam, a sve one lokalne cvećare i cveće koje manekenke nose u spotovima predstavljaju lepotu i veličanstvenost života.

Kreatori ove kampanje pažljivo su razmišljali o svakom detalju, te je cveće umotano u crno beli papir na kojem se ocrtavaju modeli nove kampanje i na taj način prave savršen kontrast u odnosu na šareno sveže cveće. Modeli Freja Beha Erichsen i Lexi Boling lutaju ulicama grada sa specijalnim buketom u jednoj, a Prada torbicom u drugoj ruci. Ovi momenti prikazuju jednostavnost života, ali i sve specifičnosti svakodnevice i sve ono sa čim može da se poveže svaka uspešna poslovna moderna žena. Prada nas podseća da jureći prema svojim ciljevima i ostvarenju planova, nikako ne treba da zaboravimo na to koliko i jednostavne sitnice čine naš život lepšim.

Zato je Prada odabrala i specijalne fotografe, koji u svojim delima posebno ističu one najčistije i najnežnije ljudske emocije. U pitanju su Drew Vickers i Keizo Kitajima. Prvi fotograf je poznat po tome što naglašava emociju u crno belim okvirima, a drugi fotograf je poreklom iz Japana i izabran je zbog njegovog talenta da napravi savršenu sponatnu fotografiju.

Editors choice