Međutim, kampanja se na završava ovim videom. Usledilo je nešto mnogo interesantnije, što već oduševljava obožavaoce ovog brenda širom sveta. 

Naime, ukoliko se ovih dana nađete u Parizu, Londonu, Njujorku, Milanu, Moskvi, Šangaju ili Tokiju i vi poput ovih manekenki možete prošetati svoj buket u originalnom Prada pakovanju. Naime, Prada je sklopila dogovor sa cvećarama širom sveta, koje će kupljene bukete pakovati upravo u Pradine omote iz nove kampanje. Kako se navodi, ovi buketi se mogu naći u potpuno neočekivanim lokalnim cvećarama i što je još bolje – omoti su potpuno besplatni. Kampanja je počela 14. novembra i trajaće dve nedelje.

Ova predivna Pradina priča se ni ovde ne završava. Naime, svi oni koji su ugrabili svoj primerak savršenog buketa umotanog u originalan omot, mogu da postave tu fotografiju na Pradinom sajtu, odnosno u posebnom interaktivnom odeljku. Zatim, vašu fotografiju Pradinog buketa možete podeliti i na društvenim mrežama uz #PradaSeditiousSimplicity. 

Prada je napravila savršeno dobar potez povezujući klasiku, koja je neprolazna, koristeći crno bele fotografije i raznovrsno cveće, koje se uglavnom vezuje za srećne povode, uspehe, eleganciju, slavlje i lepotu. Samim tim što je ovako luksuzan i svetski poznat brend jedan deo svoje “kolekcije” učinio dostupnim gotovo svima, zaista govori o divnim motivima i to je ono što će većina prepoznati i sa čim će i u budućnosti povezivati ovaj brend.

Celokupna kampanja koncipirana je tako da prevaziđe okvire onog što nam je nedostižno i u isto vreme pruža svima mogućnost da dožive ovu kampanju i na neki način postao deo nje. Lepota, romantika i poezija ispunjavaju svaki kadar i Prada želi da na taj način posmatramo ne samo ovu kampanju, nego i život oko nas.

Naslovna fotografija: www.instagram.com/prada

Jelena

Comments