Možda biste očekivali da lezbijke imaju neke savete za muškarce – a verovatno imaju – ali ovde se neka njihova iskustva odnose na vas, žene koje se osećaju kao žene, koje često manipulišu na tipičan ženski način i isto tako često nemaju u seksu dovoljno samopouzdanja. Dakle, lezbijke nas upućuju kako da korigujemo svoje ponašanje i stavove, jer ono što njih nervira, isto tako nervira i muškarce.

Ne koristite seks kao oružje

Tačno u centar! Da, mi to radimo. Uperimo svoju seksualnost muškarcu u leđa, zahtevamo da se preda našim hirovima i ucenjujemo. Ako nas zapostavlja, nema seksa, ako nas uvredi, nema seksa, ako nam ne pročita misli, nema seksa. Iskusne ljubiteljke žena savetuju nam da okrenemo taktiku i da stvarno budemo ženstvene – da ne koristimo seks kao ucenu pod pretnjom oružjem, već kao nagradu i obećanje, koje ćemo svakako ispuniti. Dakle, on mrzi da ide u kupovinu, ali ako ga slatko zamolite da vas prati i pomogne vam bez gunđanja i obećate mu da ćete mu se kasnije u krevetu odužiti onako kako on najviše voli, dobićete mnooooogo više nego dramljenjem i ucenom.

Praktični saveti o seksu Praktični saveti o seksu: Lezbijke znaju bolje

Prestanite da budete tako nesigurne

To je dobar savet, ali kako ga poslušati? Tako što ćemo zanemariti sopstveni osećaj da smo debele, otečene, neraspoložene i usredsrediti se na ono što on želi. Ponekad je potrebno samo da se prepustimo, ponekad da se malo potrudimo, ali vredeće. Ne treba da izražavamo svoje negativne stavove u odnosu na svoje telo i skrećemo mu pažnju na nedostatke, kamčeći utehu i komplimente. On te želi i to je dovoljno, baš ga briga da li danas ne možeš da uvučeš stomak.

Comments