Prava ljubav se odlikuje prihvatanjem, razumevanjem, podrškom, poštovanjem i sve te dobre stvari su mnogo važnije i računaju se duplo u odnosu na one loše, kojih uvek ima, jer ništa nije savšeno i ne treba ni da bude – da bi bilo pravo.

Onaj pravi ne uslovljava svoju ljubav

Prava osoba vas voli jer vas voli, a ne zato što vi to posebno zaslužujete tako što ispunjavate njegova očekivanja. Vi možda uopšte niste ono što je očekivao i nikada nije mislio da će voleti nekoga kao što ste vi, ali to je još jedan adut na strani pravih stvari. Ne morate biti ovakvi ili onakvi, da biste imali njegovu ljubav, odobravanje i pažnju, on vam ih poklanja bez ideje da to treba da mu se isplati na bilo koji način.

Sluša vas, ali stvarno

On se trudi da vas razume, a kad mu ne uspeva, trudi se i dalje i nastoji da čuje ono što govorite, da shvati ono što izražavate, a ne da tumači vaše reči i raspoloženja. Možda ćete ponekad morati dugo da mu objašnjavate, jer on nije zadovoljan dok ne postigne razumevanje, ali u tom procesu i sami ćete sebe – i jedno drugo – bolje razumeti i upoznati.

muskarac 2 Pravi načini na koje će vas voleti onaj pravi
Comments