Predigra nije samo ono što izvodimo kad smo već goli i namerni da vodimo ljubav. To su sva ona loženja koja nam održavaju radnu temperaturu, a koja su u komforu i uigranosti u vezi izgubila i priliku i spontanost. Ne moramo da budemo preterano maštoviti, da povratimo malo mladalačkog žara. Samo treba da se setimo šta smo radili kad baš nismo imali gde, a i kad uopšte nije bilo izvesno da će biti seksa i kad je predigra bila i loženje i nagovaranje i naslućivanje i obećanje.

Vatanje na klupi

Na klupi svašta može da se uradi, samo ako je dovoljno mračno, ili makar dovoljno skrovito. A i ako nije, niko baš neće da stane i da blene u par koji se do’vatio. Sećate se šta je to vatanje? Milovanje preko odeće, stiskanje i pritiskanje, snažno grljenje i zadihano ljubljenje. Zavlačenje ruku ispod majice da se oseti koža. Trljanje preko gaćica. Uzimanje mere. Ne mere veličine penisa, nego mere uzbuđenja. Ako mu se diže pri vatanju, bez direktne stimulacije, znači da baš reaguje.

predigra na klupi Predigra na četiri tinejdžerska načina koji nam nedostaju

Nama nije jako prijatno da nam se ukvase gaćice, jer kad posle ovakvog vatanja ustanete i krenete nekud, bude klizavo među nogama. Osim što klecaju kolena. Klupa je tvrda i nezgodna, ali za dovitljive vatače, svaki komad nameštaja ima svojih prednosti. Na klupi možete jedno drugom pružiti manuelnu stimulaciju do svršavanja, jer i to je predigra. A možete i da se kresnete. Zavisi od toga gde je klupa i koliko vam je dodatno zanimljivo što ste izloženi.

Comments