Tajna predivne kože napokon otkrivena u skrivenim prolazima Keopsove piramide! Šala, naravno. Spezial izgled je u svima nama, opazimo ga na vreme, pa će ga i drugi videti.

Do pre samo 10 godina,  mi nije bilo jasno zašto bi se brinule o izgledu žene posle 40-te, pa ne očekuje se od njih da izgledaju spektakularno.

Posle decenije se moje mišljenje promenilo. Tačno je da mi nije puno stalo do mišljenja drugih o mom izgledu, ali mi je bitno kako ja sebe vidim u ogledalu.

Želim da se osetim zadovoljno i sigurno pri tom jutarnjem susretu sa svojim likom u ogledalu. Pre šminke i varke koju spremam za druge. Bitno je kako se ja osećam u svojoj koži.

Merz ogledalo Predivna koža za predivni susret

Moje dobro raspoloženja i osmeh na licu su osigurani kada mi je koža prirodno lepa, jer nisam tip koji voli da potpuno zavisi od „maske“ raznih make-up fora. Nekada nemam dovoljno vremena  ili me prosto iznenadi  „bitna“ osoba na putu do kuće posle teškog radnog dana.

Zato želim da podelim sa vama savet farmaceuta iz obližnje apoteke: tim nemačkih dermatologa je pronašao recept za predivnu i zategnutu kožu, bez „igle“ , samo uz pomoć prirodnih supstanci u pravoj kombinaciji.

eVROPA LEK 1 Predivna koža za predivni susret

Htela sam da proverim da li je moguće da se iskoristiti ono što priroda nudi uz pomoć novih naučnih istraživanja. Efikasno,i bez brige o neželjenim efektima.

I deluje – osmeh na mom blistavom licu dokazuje da sam specijalna.

 

 

Comments