Ukoliko ste pronašli, a možda i primenili savete sa prethodne liste predloga, danas nastavljamo sa prelistavanjem blogerskih stranica i proširujemo vam izbor ideja.

Blog pod nazivom “Cipelica-štiklica”, potpisuje harizmatična autorka Jovana Bovan. Njene stranice stvorene su sa ciljem da približi sopstveni stil čitaocima, kao i da pruži inspiraciju onima koji ga verno prate. Upadljive trake za glavu su obavezan aksesoar ove sezone, a njegov, i inače divan efekat, upotpunite lepršavim loknama. Takođe, ne zaboravite neprevaziđeni mornarski stil, nestašne pruge i udobne kapri pantalone.

1 cipelica stiklica Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: cipelica-stiklica.blogspot.com

2 cipelica stiklica Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: cipelica-stiklica.blogspot.com

Ponosna vlasnica bloga “AMOLUSSO”, Lily Rahilka Kukovska, interpretira modu na jedan poseban način, izdvajajući u prvi plan fantastične visoke potpetice, kao i divno skrojene haljine. Specijalno za ovu priliku, podseća da u svoj kofer ne zaboravite spakovati bar jedan jednodelni kupaći kostim, lagane haljine za plažu, velike šešire i beli lak za nokte, koji pravi odličan kontrast preplanulom tenom.

3 lili Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: amolusso.blogspot.com

4 lili Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: amolusso.blogspot.com

Modnu svesku, koja nosi naziv “My Little Fashion Notebook”, popunjava autorka Marija Veljković. Kombinujući vesele boje i cvetne dezene, svojim čitaocima dočarava koliko zaista uživa u vrelim letnjim danima. Obožava pletene šešire i trake za glavu te ih posebno izdvaja. Predlaže da odabranu odevnu kombinaciju začinite neobičnom torbom koja joj je ujedno i omiljeni aksesoar.

5 Marija Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: mylittlefashionnotebook.blogspot.com

6 Marija Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: mylittlefashionnotebook.blogspot.com

Prava modna riznica aktuelnih trendova, afirmisanih i neafirmisanih dizajnera, izveštaja sa svetskih i domaćih pista te sitnica koje život čine slađim, stiže sa bloga koji nosi jasnu poruku da “Ko ne voli cipele, ne voli ni ljude”. Njegova autorka Jelena Karakaš svakodnevno deli svoje bogato iskustvo iz sveta mode te za ovo leto preporučuje da nakon dugih hladnih i kišnih dana uskočite u omiljenu suknju, udobnu košulju i naravno neizostavne vrtoglave potpetice. Dobri komadi nakita i pismo tašne su must have.

7 Jelena K Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: konevolicipele.com

8 Jelena K Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: konevolicipele.com

Leptir sanjar. ili blog poznatiji pod nazivom “Butterfly dreamer”, pravo je modno carstvo autorke Anastasije Milojević. Kako inspiraciju pronalazi u putovanjima, danas vas slikom vodi na more i prenosi delić atmosfere.  Cvetovi u kosi, jednostavna bela haljina za plažu, šarene papuče sa platformom, zlatni nakit i upadljiv lak za nokte bila bi kraća lista njenih preporuka za ovu letnju sezonu.

10 Anastasija Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: anastasija-stasha.blogspot.com

9 Anastasija Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: anastasija-stasha.blogspot.com

Dnevnik za koji sasvim sigurno možemo reći da je okupan bojama, nosi naziv “Anja`s Runway”. Njegova kreativna autorka Aleksandra Stančić, predstavlja nam najrazličitije mogućnosti kombinovanja jarkih boja koje u njenoj interpretaciji tako divno plešu jedna s drugom. Ona predlaže suknje, haljine, torbe i aksesoare obojene color block i “neon” trendom. Za udobnu šetnju, uvek je na strani ravnih gladijator sandala.

11 Anja Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: anjasrunway.blogspot.com

12 Anja Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: anjasrunway.blogspot.com

Modni kutak Zorane Jovanović krije se iza bloga “Zorannah’s Fashion Corner”. Ona nam dopušta da zavirimo u njen garderober, kao i bogatu kolekciju visokih potpetica.  Ovog leta poseban akcenat stavlja na lepršave bluze i haljine  pastelnih i jarkih boja, te nezaobilazne, udobne šortseve. Romantičan izgled upotpunjen blago uvijenim loknama i cvetnim ukrasima za kosu, predlaže za duge noćne šetnje.

13 Zorana Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: zorannah.com

14 Zorana Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: zorannah.com

Izuzetno interesantne izazove možete pronaći na blogu “Dare To Wear”, autorke Katarine Živković. Ona je večiti zaljubljenik u crnu boju, baletanke i neobične motive koji su joj zaštitni znak. Ostaje verna omiljenoj crnoj i na odličan način je oživljava cvetnim dezenima. Floral haljine i pantalone njen su favorit ove sezone te ih toplo preporučuje.

15 Katarina Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: dare2wear.blogspot.com

16 Katarina Predlozi modnih blogerki za leto 2011.

Izvor: dare2wear.blogspot.com


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik  kreativne džungle Imagine, Create, Enjoy“. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments