Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Kad ste nekome posvećeni, stvari se među vama periodično menjaju, da bi se prilagodile zahtevima veze i izazovima kroz koje prolaze parovi rešeni da istraju.

Odnos zapada u rutinu i stagnaciju samo onda kad odbijate promene, borite se protiv njih i ne vidite širu sliku – da je veza osobit organizam, koji prolazi kroz razne faze, probleme i promene, kao i svaki drugi živi organizam, s tim što vas je ovde dvoje, koji se uvek iznova prilagođavaju svojoj vezi i otkrivaju sopstvene sposobnosti za razvoj i promenu.

Kao vitalan deo veze, seks takođe podleže periodici, promenama i problematičnim periodima koji zahtevaju strpljenje i prevazilaženje.

Uigrani ste i znate kako da dođete do vrhunskog zadovoljstva

Uvek možete da se oslonite na poznavanje i uigranost i da po utvrđenom receptu jedno drugom pružite najveće zadovoljstvo. Ima perioda kada vam prija samo takav seks, jer vam pruža utočište i stabilnost i svest o tome da imate partnera koji vam potpuno odgovara i koji vas voli i prihvata takve kakvi ste.

Ponekad se dešava da se seksate kao da ste upravo izmislili seks

Periodi razdvojenosti i sve ostale okolnosti kada nema seksa zbog problema koje treba rešavati, fizičke indisponiranosti, oporavka od bolesti ili porođaja, mogu da rezultiraju ponovnim zbližavanjem, kada dođe vreme za to, u kome jedno drugom pristupate kao da vam je prvi put – sa radošću, tremom i uzbuđenjem, pomalo nespretni, oprezni i nežniji nego pre. I kad otkrijete da sve i dalje radi, osećaćete se kao da ste upravo izmislili seks i patentirali ga.

 Šest prednosti seksa u stabilnoj vezi

Editors choice