Novi #wedding trendovi za koje bi trebalo da znaš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

1/2

Veza na daljinu može da uspe – čak ima i svojih prednosti, koje će oni koji su imali hrabrosti, strpljenja i pre svega poverenja moći da prepoznaju i potvrde.

Pošto se retko viđate, komunikaciju održavate rečima – razmenjujete poruke, pričate preko video-četa, razgovarate telefonom. Vaša komunikacija se odvija verbalno i naučićete da izražavate osećanja, da slušate i razumete jedno drugo, naučićete da birate trenutke kada ćete o nekim stvarima da razgovarate, da se ne biste posvađali. A naučićete bolje od parova koji su stalno zajedno i kako da se svađate.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by @ kat_in_nyc on

Više ćete ceniti vreme koje možete da provedete zajedno. To je vreme za nežnost, zbližavanje i radost – nećete ga trošiti na zamerke i rasprave, jer ste svesni koliko je dragoceno i koliko će brzo proći. Dakle, kad ste zajedno, dajete jedno drugom najbolje od sebe.

Nećete režati jedno na drugo i nervirati se zbog stvari oko kojih se kače parovi koji žive zajedno – loše navike neće kvariti vaš odnos, nećete šizeti zbog njegovog nemara, razbacanih stvari i ugrožavanja vašeg prostora.

Otkrićete sve finese seksa na daljinu – možete da se gledate i da razgovarate i komentarišete. Ovako ćete naučiti da budete slobodni, da poveravate jedno drugom svoje maštarije i da se igrate mnogo slobodnije i opuštenije od drugih parova.

Editors choice