5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/2

Veza na daljinu može da uspe – čak ima i svojih prednosti, koje će oni koji su imali hrabrosti, strpljenja i pre svega poverenja moći da prepoznaju i potvrde.

Pošto se retko viđate, komunikaciju održavate rečima – razmenjujete poruke, pričate preko video-četa, razgovarate telefonom. Vaša komunikacija se odvija verbalno i naučićete da izražavate osećanja, da slušate i razumete jedno drugo, naučićete da birate trenutke kada ćete o nekim stvarima da razgovarate, da se ne biste posvađali. A naučićete bolje od parova koji su stalno zajedno i kako da se svađate.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by kat irlin (@kat_in_nyc) on

Više ćete ceniti vreme koje možete da provedete zajedno. To je vreme za nežnost, zbližavanje i radost – nećete ga trošiti na zamerke i rasprave, jer ste svesni koliko je dragoceno i koliko će brzo proći. Dakle, kad ste zajedno, dajete jedno drugom najbolje od sebe.

Nećete režati jedno na drugo i nervirati se zbog stvari oko kojih se kače parovi koji žive zajedno – loše navike neće kvariti vaš odnos, nećete šizeti zbog njegovog nemara, razbacanih stvari i ugrožavanja vašeg prostora.

Otkrićete sve finese seksa na daljinu – možete da se gledate i da razgovarate i komentarišete. Ovako ćete naučiti da budete slobodni, da poveravate jedno drugom svoje maštarije i da se igrate mnogo slobodnije i opuštenije od drugih parova.

Editors choice