Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

1/2

Veza na daljinu može da uspe – čak ima i svojih prednosti, koje će oni koji su imali hrabrosti, strpljenja i pre svega poverenja moći da prepoznaju i potvrde.

Pošto se retko viđate, komunikaciju održavate rečima – razmenjujete poruke, pričate preko video-četa, razgovarate telefonom. Vaša komunikacija se odvija verbalno i naučićete da izražavate osećanja, da slušate i razumete jedno drugo, naučićete da birate trenutke kada ćete o nekim stvarima da razgovarate, da se ne biste posvađali. A naučićete bolje od parova koji su stalno zajedno i kako da se svađate.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by kat irlin (@kat_in_nyc) on

Više ćete ceniti vreme koje možete da provedete zajedno. To je vreme za nežnost, zbližavanje i radost – nećete ga trošiti na zamerke i rasprave, jer ste svesni koliko je dragoceno i koliko će brzo proći. Dakle, kad ste zajedno, dajete jedno drugom najbolje od sebe.

Nećete režati jedno na drugo i nervirati se zbog stvari oko kojih se kače parovi koji žive zajedno – loše navike neće kvariti vaš odnos, nećete šizeti zbog njegovog nemara, razbacanih stvari i ugrožavanja vašeg prostora.

Otkrićete sve finese seksa na daljinu – možete da se gledate i da razgovarate i komentarišete. Ovako ćete naučiti da budete slobodni, da poveravate jedno drugom svoje maštarije i da se igrate mnogo slobodnije i opuštenije od drugih parova.

Editors choice