Kompanija Nestlé Adriatic lansirala je novi aparat za kafu NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo, koji su na događaju u Mikser House predstavili naš čuveni arhitekta i dizajner Maja Lalić i konceptualni umetnik Uroš Đurić, u razgovoru sa voditeljem Zoranom Kesićem.

Zoran Kesić predstavljanje Nescafé Dolce Gusto Oblo aparata za kafu Predstavljen novi aparat za kafu NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo

Maja i Uroš su ujedno bili i članovi stručnog žirija koji je odabrao pobednička rešenja konkursa “Oblo volim na svoj način”, koji je organizovan na Facebook strani NESCAFÉ Dolce Gusto Srbija tokom septembra. Učesnici konkursa imali su priliku da pokažu maštovitost i dizajnerski talenat u kreiranju izgleda NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo aparata. Žiri je odabrao najboljih 10 radova čiji su autori dobili na poklon specijalno izrađene unikatne aparate čiji su izgled sami osmislili.

NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo donosi istinsko uživanje u kafi, bilo da volite jaki espresso ili mlečni ukus Cappuccina. Prored vrhunskog kvaliteta neophodnog za uživanje u ovom napitku, veoma je važna i estetika koja prati ritual ispijanja kafe. Kao odgovor na potrebe potrošača za inovativnim dizajnom aparata za kafu, nastao je i novi NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo minimalističkog dizajna i visokih performansi.

Predstavljanje Nescafé Dolce Gusto Oblo najbolje dizajnirani aparati po izboru žirija Predstavljen novi aparat za kafu NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo

Novi NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo ima praktičnu zapreminu posude za vodu od 0,8 l. Spreman je za upotrebu za 30 sekundi, a profesionalni pritisak od 15 bara omogućuje pripremu vrhunskih Espresso kafa, kao i napitaka poput Cappuccina, Latte Macchiata, Lunga i Chococina. NESCAFÉ Dolce Gusto aparati i kapsule su na srpsko tržište lansirani pre tri godine.

Predstavljanje Nescafé Dolce Gusto Oblo aparata za kafu Maja Lalić Uroš Đurić i Zoran Kesić Predstavljen novi aparat za kafu NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo

Širom sveta svake godine popije se 400 milijardi šoljica kafe, a stanovnici Srbije najveće su kavopije na Balkanu i samim tim iskusni poznavaoci dobre kafe. Cilj kompanije Nestlé jeste da zadovolji i najistančanije ukuse, nudeći svojim potrošačima kvalitetne kafe poput onih iz kafića, a koje se lako mogu pripremati u svakom domu.

Comments