5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

U vrlo maštovito osmišljenoj scenografiji, s konceptom gozbe, nakit je postavljen kao hrana na velikom stolu za kojim su sedele manekenke u kreacijama Ines Janković. Ovako drugačiji pristup prezentaciji kolekcija je oduvek bio karakterističan za Ines Atelier.

Prisutni gosti bili su u prilici da prvi vide komade koji će svoju evropsku premijeru doživeti u januaru 2014. u Parizu, na sajmu Who’s next.

Među gostima našle su se brojne dame i gospoda iz kulturnog i javnog života: glumice Nataša Niniković, Jelena Gavrilović i Irma Milović, Tijana Todorović, koja je puštala muziku, zatim Irena Mišović, Duška Jovanić, Dragana Ćosić, Jasmina Holbus i koleginice Iva Stefanović i Jelena Stefanović, Đule Van Gogh, Voja Aralica, Goran Jevtić, Nenad Radujević, Ashok Murty, Miloš Pavlović i mnogi drugi.

Jasmina Holbus i Ines Janković Predstavljena nova kolekcija nakita brenda Ines Atelier u restoranu “Dijagonala 2.0”

Jasmina Holbus i Ines Janković

Nova kolekcija nakita sadrži dve linije:

Prvu liniju čine komadi izrađeni od Swarovski kristala, upredenih traka, svilenih gajtana i metalnih komponenti. Bogat kolorit, masivan izgled, atraktivan dizajn daju ono što odlikuje ovaj nakit, tzv. statement jewellery.

Druga linija predstavlja kontrast prvoj; karakteriše je minimalistički dizajn, u vidu svedenih formi i pročišćenih linija. Ines je u izradi ovog dela kolekcije koristila mahom metalne delove u kombinaciji sa poludragim kamenjem.

Miloš Nadaždin Predstavljena nova kolekcija nakita brenda Ines Atelier u restoranu “Dijagonala 2.0”

Miloš Nadaždin

Osim u beogradskom showroom-u u Dositejevoj 22/2, nakit sa potpisom INES Atelier se može kupiti i u Hrvatskoj, kao i na čuvenom sajtu Caratime.com, koji pokriva Evropu i SAD. Za narednu godinu, u planu je ekspanzija na evropsko tržište i saradnja sa vodećim showroom-ovima.

Kao i prethodna, i 2013. godina je za Ines Janković bila izuzetno uspešna. Prikazala je kolekciju za sezonu proleće/leto 2014, pod nazivom Glow, revijom u Sava centru. Sa ovom kolekcijom Ines je bila i u Njujorku, gde je uradila lookbook, koji je fotografisala Milena Rakočević, a kolekcija je prikazana na nedavno završenim nedeljama mode u Zagrebu i Ljubljani.

Nataša Ninković Predstavljena nova kolekcija nakita brenda Ines Atelier u restoranu “Dijagonala 2.0”

Nataša Ninković

Odeću i nakit Ines Janković možete pronaći u njenom showroom-u INES Atelier na Dorćolu koji već punu godinu dana postoji na uglu Jovanove i Dositejeve ulice (na adresi Dositejeva 22/2).

Editors choice