Morgan i Luke Macklei su se venčali pre nekoliko nedelja u Felt Estate u Saugatuck u Mičigenu. Nakon ceremonije, fotograf Laurenda Marie je fotografisala bračni par na jednoj predivnoj poljani. Ispostavilo se da će slike mladenaca uključuvati i trećeg člana: jednog jelena.

slika1 1 Prelepe slike sa venčanja sa jednim rogatim nezvanim gostom

Evo kako je sve počelo. Jelen je primetio jedan sladak zalogaj i to mladin bidermajer. S obzirom na to da mu se učinio vrlo ukusnim, provukao se do ograde i poželeo je da ga gricne.

slika2 1 Prelepe slike sa venčanja sa jednim rogatim nezvanim gostom

Prvo je stidljivo vadio cveće jedno po jedno, a onda je ležerno prešao preko ograde i nastavio svoju misiju osvajanja ovog buketa.

slika3 1 Prelepe slike sa venčanja sa jednim rogatim nezvanim gostom slika4 1 Prelepe slike sa venčanja sa jednim rogatim nezvanim gostom slika5 1 Prelepe slike sa venčanja sa jednim rogatim nezvanim gostom

Par je neprestano pozirao, ali je njihov prijatelj očigledno bio gladan. Kada je Morgan podigla svoje cveće, jelen je skočio je da ga dohvati.

slika6 1 Prelepe slike sa venčanja sa jednim rogatim nezvanim gostom

Na kraju, pogađate li ko je uhvatio bidermajer?

slika7 1 Prelepe slike sa venčanja sa jednim rogatim nezvanim gostom

Naravno – dragi gost jelen. On se zasladio ovim ukusnim aranžmanom, a par je dobio zaista neverovatne i predivne slike kao uspomenu.

slika 8 1 Prelepe slike sa venčanja sa jednim rogatim nezvanim gostom

All photos Laurenda Marie

Za više ovakvih i sličnih tekstova, posetite djole.dog.

Comments