U okviru osamnaestog Festivala autorskog filma, danas od 19 časova u Dvorani kulturnog centra biće premijerno prikazan film Puriše Đorđevića, Miše Miloševića i Miloša Sofrenovića “Iščezla Albertina”. Roman-reka Marsela Prusta “U potrazi za izgubljenim vremenom” poslužio je plesnom umetniku Milošu Sofrenoviću da nam ispriča kako je ljubav trajnija od života.

Pre projekcije autori će predstaviti svoj film publici.

Festival autorskog filma poziva vas i na koktel povodom filma “7 dana u Havani” u 20 časova i 30 minuta u Domu omladine.

Osnovni sastojak koktela biće rum “Havana Club”, koji u Srbiji distribuira kompanija “Pernod-Ricard”. “Havana Club” je idejni tvorac i koproducent ovog zanimljivog filma koji predstavlja Kubu i njen glavni grad.

Omnibus “7 dana u Havani”, priča o savremenoj prestonici Kube koja je sve drugo, samo ne tradicionalna, počinje u 22 časa.

7 dana 1 Premijera i koktel na 18. Festivalu autorskog filma

Osnovni sastojak koktela biće rum "Havana Club"

Sedam priča režiralo je sedam priznatih svetskih reditelja: Loren Kante, Hulio Medem, Gaspar Noe, Elija Sulejman, Huan Karlos Tabio, Pablo Trapero i Benisio del Toro.

“7 dana u Havani” govori o mladom američkom turisti koji odlazi na svoje prvo putovanje po Kubi. Njegov taksista je sredovečni čovek sa inženjerskom diplomom koji će mu pokazati grad. “7 dana u Havani” je portret jednog od najfascinantnijih gradova na svetu. Jednu od uloga u ovom ostvarenju koji je svojevrsni omaž Kubi igra i poznati reditelj Emir Kusturica.

Comments