Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

U okviru osamnaestog Festivala autorskog filma, danas od 19 časova u Dvorani kulturnog centra biće premijerno prikazan film Puriše Đorđevića, Miše Miloševića i Miloša Sofrenovića “Iščezla Albertina”. Roman-reka Marsela Prusta “U potrazi za izgubljenim vremenom” poslužio je plesnom umetniku Milošu Sofrenoviću da nam ispriča kako je ljubav trajnija od života.

Pre projekcije autori će predstaviti svoj film publici.

Festival autorskog filma poziva vas i na koktel povodom filma “7 dana u Havani” u 20 časova i 30 minuta u Domu omladine.

Osnovni sastojak koktela biće rum “Havana Club”, koji u Srbiji distribuira kompanija “Pernod-Ricard”. “Havana Club” je idejni tvorac i koproducent ovog zanimljivog filma koji predstavlja Kubu i njen glavni grad.

Omnibus “7 dana u Havani”, priča o savremenoj prestonici Kube koja je sve drugo, samo ne tradicionalna, počinje u 22 časa.

7 dana 1 Premijera i koktel na 18. Festivalu autorskog filma

Osnovni sastojak koktela biće rum "Havana Club"

Sedam priča režiralo je sedam priznatih svetskih reditelja: Loren Kante, Hulio Medem, Gaspar Noe, Elija Sulejman, Huan Karlos Tabio, Pablo Trapero i Benisio del Toro.

“7 dana u Havani” govori o mladom američkom turisti koji odlazi na svoje prvo putovanje po Kubi. Njegov taksista je sredovečni čovek sa inženjerskom diplomom koji će mu pokazati grad. “7 dana u Havani” je portret jednog od najfascinantnijih gradova na svetu. Jednu od uloga u ovom ostvarenju koji je svojevrsni omaž Kubi igra i poznati reditelj Emir Kusturica.

Editors choice