Kad dođe do gaća, kasno je za povlačenje – to znači da si već rešila da želiš da pokušaš sa njim, pa šta bude. I to je u redu – ne možeš nekog da upoznaš dok ga ne upoznaš. A to znači zbližavanje, svađanje, nalaženje u raznim situacijama u kojima će on ispasti ovakav ili onakav i iznenaditi te pozitivno ili negativno (ili potvrditi tvoje slutnje i pretpostavke). Što znači – vreme. Ne možeš da znaš da li je muškarac kukavica, emotivno nedostupan, mamin sin ili ima neke druge slabosti i oštećenja zbog kojih će ti slomiti srce, dok ne prodeš sa njim barem godinu dana, odnosno, dok zaljubljenost ne posustane, a realnost preuzme. Ništa nisi pogrešila, tako to ide. Možda nisi obraćala pažnju na crvene zastavice, niti na zdrav razum, ali, moć hemije te je sprečila u tome. Možda te ni ovo sa gaćama neće navesti da obratiš pažnju (niti će spasti od lomljenja srca), ali možda će ti biti zabavno.

Dugačke bokserice (one što ne prijanjaju)

Taj tip ne podnosi da ga nešto sputava i steže. Da je žensko, ne bi nosio brushaltere, garant. Najbolje se oseća kad je go. Dobre strane njegove ležernosti su neposrednost, opuštenost, sposobnost da se preda strasti i osećanjima (ljubavničke veštine su mu urođene). On će biti iskren, sa njim ćeš znati na čemu si i neće ti ulivati lažnu nadu (koliko god bi ti volela da ti servira neke prijatne lagarije). Da li smo rekli dobre strane? Pa, dobro je biti uvek iskren. Ali, tu počinju i one loše – on nije taktičan i ponekad će te povrediti svojom iskrenošću, iako ne misli ništa loše i ne želi da te povredi. Nema baš neki osećaj za nijanse i za tvoja osećanja, tačno zna šta hoće i poseže za tim ne razmišljajući da li je pravi trenutak i šta neko drugi misli o tome, ili da li povređuje nečija osećanja – izvesna primitivnost i sirovost, neodvojivi su od njegove mužjačke prirode.

1 Prepoznaj ga – po gaćama!

Pripijene bokserice

Ovakve gaće su najčešći izbor većine muškaraca – osim što je to možda izbor njihovih majki. Trebalo bi da znate da majke kupuju gaće svojim sinovima i kad su oni već odavno izašli iz tinejdžerskog uzrasta, prosto zato što se one razumeju u te stvari – znaju da li je veš pamučan i znaju koliko X-eva treba da se nalazi ispred L, da njihovom (matorom) mladunčetu gaće ne bi bile tesne. To je tip muškarca koji vam neće kupiti uloške, jer ga je sramota. Takođe neće kupiti ni toalet papir (niti gaće) iz istog razloga. Živ sram bi ga pojeo pred prodavačicama. Možda je suviše stidljiv i sputan nekim čudnim ograničenjima, ali on je vrlo osetljiv – i to ne u onom smislu u kom to muškarci obično misle kad vam kažu “ja sam mnogo osećajan čovek” (takvi uglavnom imaju osećaj samo za sebe). On je osetljiv na vaše promene raspoloženja, izraze lica, suptilna zračenja vaše energije i njemu ne možete reći “nije mi ništa” i “čini ti se” jer njegova je intucija istančana barem koliko i vaša.

3 Prepoznaj ga – po gaćama!
Comments