Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kako raste tržište markiranih stvari, tako raste i tržište odličnih kopija istih tih markiranih stvari. Koliko puta ste se našli u situaciji da jednostavno ne smete da kupite neki fantastičan komad, jer niste sigurni da li je u pitanju odlična prilika ili odlična kopija? Evo kako da proverite da li se radi o duplikatu kada je o torbama reč:

Raspitajte se

Pre nego što pođete u šoping, dobro se informišite o torbi za koju ste zainteresovani, gledajte informacije o njoj na internetu i ako je to moguće, svratite to butika tog dizajnera i uživo pogledajte torbu koja vam se sviđa. Ispipajte je, isprobajte je i proučite. Sve je u detaljima.

Pazite se cena koje su previše dobre da bi bile istinite

Ovo ste već pretpostavile – ako torba obično košta 250 evra, a vaša košta 1500 dinara sve su verovatnoće da je u pitanju fejk.

Pogledajte metal

Naročito obratite pažnju na rajsferšluse, kopče i sličan metal koji je uglavnom najvažniji pokazatelj da li je torba lažnjak. Sve metalne stvari na torbi trebalo bi da su iste boje (izuzev torbi Chloe koje koriste mešani metal). Takođe, rajsferšlusi bi trebalo da se otvaraju i zatvaraju bez problema.

148602279 Prepoznajte fejk torbu

Naročito obratite pažnju na šavove i štep

Šavovi na pravim markiranim torbama retko kada su lepljeni. Još jedan faktor koji može odati lažnjak jeste štep. Ako štep izgleda nejednako ili neuredno – gledate u fejk torbu.

Koža ne laže

Kožne stvari bi morale da mirišu na kožu, tako da ako osećate lepak, gumu ili hemikalije, u rukama verovatno držite lažnjak. Ako je od kože takođe bi trebalo da pod prstima bude meka, a suva. Lažna koža biće lepljiva i masnjikava.

Klonite se onlajn autleta

Većina dizajnera i proizvođača ima svoj sopstveni autlet za stvari koje nisu prodate. Autleti na koje nabasate online, a koje ne drži sam proizvođač nudiće vam lažnjake.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice