Muškarci umeju da se opuste, ulenje i da vas uzimaju zdravo za gotovo, kad ih naviknete na ljubaznost. Treba ih dresirati i naučiti da zasluže ono što žele da dobiju – zvuči pakosno, rodno nekorektno i potpuno pogrešno, ali žensko iskustvo u ogromnom procentu pokazuje da je neophodno – ukoliko ne želite da prosto postanu bezobrazni i da iskorišćavaju vašu ljubaznost i velikodušnost. To ne znači da nikada ne treba da budete ljubazni i velikodušni, već da u početku treba da budete distancirani, da “držite do sebe” i da kreirate situaciju u kojoj se on trudi da dobije vašu pažnju i uvažavanje. Jer kad se potrudi i kad mu uspe, više će ceniti ono što je postigao i sam izgradio, nego ono što ste mu ponudili na poslužavniku. Deluje kao lukavstvo, ali je zapravo mudrost.

Ne inicirajte kontakt ali ako on prvi zove, ili šalje poruku, odgovorite. Ne treba da budete nedostupni, ali pustite ga da uradi ono zbog čega će se osećati kao muškarac – da traži.

Ne kuvajte za njega i ne spremajte mu poslastice. Sačuvajte svoje kulinarske veštine za vreme kad zasluži da bude nagrađen i da mu ugađate – kad će to umeti da ceni.

Ne budite uvek na raspolaganju čak i ako vam je lako da pomerite svoje obaveze i prilagodite raspored. Nemojte ga navikavati da očekuje da ćete se uvek prilagoditi kad je on raspoložen ili ima vremena za vas. Budite zauzeti, imajte svoj život.

bezobrazan 1 Prestanite da budete toliko fine – to ga čini bezobraznim
Comments