Možda niste imali sreće sa momkom koga ste obožavale, pa ste mu poverovale kad je kritikovao vaše grudi, ili zadnjicu, ili tako nešto. Bile ste suviše mlade i neiskusne, da biste znale da vam je dečko arogantni drkadžija, koga neiskustvo ne opravdava.

Jer kad ste zaljubljeni, onda uzimate celu osobu, u pakovanju u kome je stigla. Ne tražite od nje da drži dijetu, da poraste, da smanji dupe i stomak, da poveća grudi ili mišićnu masu.

Ali ako ste već poverovale svojoj prvoj velikoj ljubavi da su vaše sise neprihvatljive i stekle naviku da u krevetu ne skidate brus, da biste sakrile svoje prevelike grudi, ili da biste nadoknadile nepostojeće, onda možete i nekom sledećem momku da poverujete kako mu se baš sviđate takve kakve ste.

Jer sigurno ćete naći takvog. A onda, nemojte propustiti šansu da se oslobodite kompleksa, na isti način kao što ste se i njima zarobili.

Kultura u krevetu Prevaziđi komplekse Prevaziđi komplekse u krevetu

Kultura u krevetu nalaže da se divimo svom partneru. Jer ako nam se ne sviđa, zašto smo se onda uopšte našli u krevetu sa njim? Takođe, ako smo tek u krevetu primetili neke telesne karakteristike partnera, koje su nam neprivlačne, kulutra nalaže da prećutimo kritiku. Da se usredsredimo na ono što nam se sviđa, što nam je lepo i uzbudljivo, prijatno za gledanje i dodirivanje.

Comments