U početku ćete mu verovati, ali kad ispuca svih stotinak fazona i počne da ih obrće u krug, počeće da vam se vrti u glavi, a zatim i u stomaku. Prosto je odvratno koliko su oni u stanju da patetišu, a da pri tom budu krajnje odvratni. A još je gadnije to koliko smo dugo mi u stanju da gutamo kao guske sve te gluposti na repit.

Pre svega, priča koju pričaju oženjeni će vam otkriti kako je on žrtva u tom braku, koji uopšte ne funkcioniše, kako mu je žena hladna, loša domaćica, neorganizovana i kako je sa njom samo zbog dece.

prijatelji u vezi 2 Priča koju pričaju oženjeni: Ne mogu da je ostavim zbog dece

Zatim ćete naučiti napamet sve o tome koliko vas voli, koliko ste mu važni, kako bi mu život bez vas bio duplo pakao, kako mu je teško što mora da ide sa porodicom na odmor, da dočekuje nove godine, slavi slave i sve ostalo što porodični ljudi rade. On stalno misli na vas i setiće se da vam pošalje poruku usred nekog porodičnog slavlja o tome kako jedva čeka da se ta farsa završi, da bi mogao opet da pronađe vreme za vas, najdragoceniju u njegovom životu. Ipak, ni jednom neće odustati od te farse.

Comments