Biti sa nekim sex buddy je ostvarenje snova, naročito za one koji ne planiraju da se vežu emotivno ili ne žele da grade veze. Međutim, pomalo pogrešnih poteza prijatelja i sve što čujete o pričama koje su se izdešavale, može da nas nauči par stvari o ovakvom tipu veza. Ne može sve u jednom. Ovoga puta, pričamo o stvarima koje se propuste kada se upusti u tip veze kakva je ova.

Stvari koje mogu da se dogode

Koliko god da je zabavno u početku, ima i loše strane. Napisaću vam kako da izbegnete neke stvari, ali, u određenom trenutku, mehur iluzije ipak pukne.

#1 Ne možete da se zaljubite.

Gubite šansu da se zaljubite u nekoga ko je možda savršen za vas. Možda će vam trebati neko vreme da to i shvatite, ali ako mislite da je vaš prijatelj za seks najšarmantnija osoba koju ste upoznali, zaista ne možete da uradite bilo šta – jer je sad prekasno da postupite drugačije.

#2 Možda izgubite sjajnog prijatelja.

Ako je jedno od vas dvoje bilo ljuto i donelo neke pogrešne odluke, oboje možete poželeti da odete jedno od drugog zauvek. Možete li s tim da se nosite?

#3 Možete da završite ljubomorni ili nesrećni.

Koliko god da se pretvarate da vam nije stalo, možete se naljutiti i uznemiriti kada saznate da “vaša osoba” dejtuje nekog drugog. A sve ovo nastupa bez obzira na to što su ustanovljena pravila ponašanja.

#4 Možda postoji neka bolest.

Niko o ovome ne voli da priča. Ali, nešto o čemu još treba brinuti je i to, jer ako vaš partner ima mnogo ovakvih tipova veza, možda može nešto da vam prenese. A, naravno, o tome nećete pričati jer vam, kao, nije stalo, je l’ da?

#5 Romantika će uvek naći način da se uvuče.

Romantika uvek pronaće način da se uvuče u vezu koja traje nekoliko meseci. I, verujte mi, ni jedno ni drugo nećete uživati u putu na koji vas navrati.

slika1 sex Prijatelji s povlasticama: Šta se tu dešava

Ne zaboravite koja ste pravila ponašanja postavili na početku

Comments