Ljubav je ljubav. Voleli bismo da možemo to dovoljno da naglasimo u današnjem vremenu, koje najviše voli da odredi šta nešto jeste a šta nije – onda kada mi odobrenje svoje ljubavi uopšte nismo ni tražili. 

Možda biste pomislili da nema potrebe da još jednom objašnjavamo da je ljubav slobodna, autentična, lepa, dobra, brižna, nesebična, potrebna… ali, Dan zaljubljenih se bliži, a mnogi parovi će ga ponovo provesti u svoja četiri zida jer njihovu ljubav neko drugi ne odobrava. Srediće se za dejt veče i neće otići nigde. I kako je to onda fer?

Zato što verujemo da je ljubav ljubav, bez obzira na rod, pol ili boju kože, kreirali smo ovaj jedinstveni projekat – koji se fokusira na prikazivanje autentične ljubavi u ovom svetu. Tim povodom, pozivamo vas da se u nastavku teksta prijavite, ispričate nam svoju jedinstvenu ljubavnu priču i osvojite priliku da se sa voljenom osobom profesionalno fotografišete u našem studiju!

"Lepota ljubavi je u njenoj različitosti. Dokle god nam svima ljubav nije slobodna, kao da nikom nije. Vreme je da svet vidi i prihvati da je ljubav uvek ljubav."

POŠALJITE SVOJU PRIČU!

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Tri odabrana para imaće priliku da svoju autentičnu ljubavnu priču zabeleže pred kamerama i prikažu je celom svetu!

Konkurs traje od 3.2. do 7.2. 2022. godine i važi za teritoriju Republike Srbije.

Naslovna fotografija: wannabemedia.rs

Comments