Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Priključi se i ti: Guarana No Sleep Challenge

Priključi se i ti: Guarana No Sleep Challenge

Fat kid, Stefan, Unja, Tricky i Zorana su mladi, talentovani i ambiciozni. Bave se “običnim” i “neobičnim” stvarima i žele da ostave svoj trag, da budu zapaženi i da ih svet zapamti.

Oni su petorka koja je dokazala da treba verovati u snove i pokazala koliko je malo potrebno da se oni ostvare. Dovoljno je bilo da žele i da postoji neko ko će razumeti o čemu govore, neko ko može da pruži podršku i poseduje društvenu svest u toj meri da želi da pomogne mladim ljudima. Guarana je u njima prepoznala svoje ambasadore  – predstavnike mlade generacije,  koji nisu uvek u vidokrugu, nisu na TV-u, nisu u štampi, o njihovim snovima i dostignućima ne govori se javno.

Guarana je ovim mladim ljudima dala energiju da pokažu šta znaju, da se ostvare i napreduju u oblastima kojima se bave.  Bilbordi sa njihovim likovima su po celom gradu, o njima se piše, priča i prepričava. Guarana je energija koja pokreće i koja uvek hoće još. Guarana ovog leta poziva sve mlade ljude koji se bave naukom, umetnošću ili sportom, koji imaju snove i žele da ih ostvare, da se prijave na No Sleep Challenge konkurs.

Ambasadori Guarane 2 Priključi se i ti: Guarana No Sleep Challenge

Na konkurs se prijavljuje putem web sajta www.nosleepschallenge.com, gde svi zainteresovani za učešće mogu da ostave svoje podatke, ispričaju svoju priču, opišu svoje projekte i ambicije. Prijavljivanje uključuje i prostor za “kačenje” fotografija, filmova ili muzičkih spotova, kako bi učesnici konkursa na što bolji način prikazali svoja dostignuća i ambicije.

Ukupni nagradni fond konkursa je 15,000 evra. Pobednik, koji ostavi najjači utisak i ubedi posetioce sajta i žiri da će ostvariti svoju ideju, biće nagrađen sa 10,000 evra, a još dvoje učesnika sa 3,000, odnosno 2,000 evra. Nagrade će moći da iskoriste u svrhu realizacije projekta, stručnog usavršavanja ili promocije postignutih ostvarenja.

Ako ste dobri u nauci, sportu ili umetnosti, dovoljno je da napišete svoju priču, snimite filmić, okačite fotke i prijavite se – i već ste na pola puta… Najboljima na konkursu Guarana ostvaruje snove.

Detalje o konkursu možete naći na www.nosleepchallenge.com, gde takođe možete da pogledate veliki broj prijavljenih kandidata i naravno da glasate.

Editors choice