Fat kid, Stefan, Unja, Tricky i Zorana su mladi, talentovani i ambiciozni. Bave se “običnim” i “neobičnim” stvarima i žele da ostave svoj trag, da budu zapaženi i da ih svet zapamti.

Oni su petorka koja je dokazala da treba verovati u snove i pokazala koliko je malo potrebno da se oni ostvare. Dovoljno je bilo da žele i da postoji neko ko će razumeti o čemu govore, neko ko može da pruži podršku i poseduje društvenu svest u toj meri da želi da pomogne mladim ljudima. Guarana je u njima prepoznala svoje ambasadore  – predstavnike mlade generacije,  koji nisu uvek u vidokrugu, nisu na TV-u, nisu u štampi, o njihovim snovima i dostignućima ne govori se javno.

Guarana je ovim mladim ljudima dala energiju da pokažu šta znaju, da se ostvare i napreduju u oblastima kojima se bave.  Bilbordi sa njihovim likovima su po celom gradu, o njima se piše, priča i prepričava. Guarana je energija koja pokreće i koja uvek hoće još. Guarana ovog leta poziva sve mlade ljude koji se bave naukom, umetnošću ili sportom, koji imaju snove i žele da ih ostvare, da se prijave na No Sleep Challenge konkurs.

Ambasadori Guarane 2 Priključi se i ti: Guarana No Sleep Challenge

Na konkurs se prijavljuje putem web sajta www.nosleepschallenge.com, gde svi zainteresovani za učešće mogu da ostave svoje podatke, ispričaju svoju priču, opišu svoje projekte i ambicije. Prijavljivanje uključuje i prostor za “kačenje” fotografija, filmova ili muzičkih spotova, kako bi učesnici konkursa na što bolji način prikazali svoja dostignuća i ambicije.

Ukupni nagradni fond konkursa je 15,000 evra. Pobednik, koji ostavi najjači utisak i ubedi posetioce sajta i žiri da će ostvariti svoju ideju, biće nagrađen sa 10,000 evra, a još dvoje učesnika sa 3,000, odnosno 2,000 evra. Nagrade će moći da iskoriste u svrhu realizacije projekta, stručnog usavršavanja ili promocije postignutih ostvarenja.

Ako ste dobri u nauci, sportu ili umetnosti, dovoljno je da napišete svoju priču, snimite filmić, okačite fotke i prijavite se – i već ste na pola puta… Najboljima na konkursu Guarana ostvaruje snove.

Detalje o konkursu možete naći na www.nosleepchallenge.com, gde takođe možete da pogledate veliki broj prijavljenih kandidata i naravno da glasate.

Comments