Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Zvanične statistike tvrde da blizu polovine stanovnika Srbije koristi internet. Procene su malko preuveličane, ali činjenica je da je internet sve zastupljeniji kako infrastruktura i broj računara u opticaju rastu.

Što je još važnije, razvija se internetsko poslovanje domaćih firmi koje posluju na internetu ili u vezi sa internet tehnologijama. Mnogi stručnjaci su otišli iz zemlje, ali sve je više mladih kompanija koje zasnivaju uspešne poslovne projekte koji se putem interneta obavljaju za inostrane firme (tzv. outsourcing, neka vrsta internetskog “izvoza”).

Međutim, prostora za razvijanje ima veoma mnogo. Poverenje u internet i internetsko poslovanje je veoma nisko. Svest o mogućnosti kontrole i poboljšanja rada državnih službi je veoma mala. Nedovoljna je i obaveštenost da internet može postati sirovina za veoma uspešnu granu privrede koja bi zapošljavala mlade i bila veliki izvoznik rada.

Zamislite da radite za firmu u Americi, Kanadi, Australiji, Britaniji. Zarađujete dva, tri, četiri, pet, šest puta više od prosečne plate u Srbiji, a ne morate da napuštate zemlju i perete sudove da biste preživeli. Zamislite da nikada ne morate da odlazite u poštu i čekate red, da ne morate da se šetkate od šaltera do šaltera kada vam je neophodna usluga državne službe. Zamislite da možete da kupite bilo šta putem interneta i da vam to donesu na kućnu adresu?

E, ako vam se dopadaju ove zamisli, možete se pridružiti i pomoći da se ostvare.

Kako? Veoma lako.

Kliknite ovde i popunite ovu sasvim anonimnu anketu koja će pomoći da se stekne uvid u internetske navike građana Srbije. Pomozite da se probudi svest države da je budućnost Srbije u internetskom poslovanju.

Pridružite se “Internet revoluciji”!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice