Ako želiš da podriješ muško samopouzdanje na krajnje perfidan način, evo spiska „bezazlenih“ primedbi, koje možeš sasvim naivno da izgovoriš. Ali, verovatno ti se dešava da izgovaraš ove rečenice bez ikakve loše namere i da ti posle bude krivo što se on loše oseća, ili si krajnje iznenađena zašto mu nešto smeta ili ga vređa. Sve ove primedbe uperene su protiv njegove muškosti i prosto – nemoj da ih koristiš, ako želiš da se tvoj muškarac oseća dobro pored tebe.

Vidi, imam veće mišiće od tebe

Možda stvarno imaš, ali pusti neka ova simpatična konstatacija ostane neizgovorena. Takođe, svaki komentar o tome kako on nije dovoljno fizički jak i pokazivanje razočaranja što on ne može da pomera ormare i diže automobile jednom rukom, što nije ni strongmen, ni Supermen, udarac je u direktno u njegovu muškost. Baš kao da si ga šutnula među noge. Bolje ga u svakoj zgodnoj prilici pohvali kako je jak i moćan.

Viša sam od tebe

On ne može da poraste, niti ti možeš da se smanjiš. Ali ako ističeš to da si viša (jer ti je zabavno) ili pominješ kako ti je bivši dečko bio visok, čačkaš ga tamo gde je najosetljiviji. Ni jedan muškarac ne voli što je nizak i ne treba mu da ga neko stalno podseća na to. Osim toga, veličina njegovog ega verovatno daleko nadilazi njegovu visinu, zato budi oprezna, ne želiš da ga vređaš.

Siguran si da ti taj kondom neće biti veliki?

On valjda zna kakvi mu kondomi odgovaraju, a ako bira neki ekstra veličine, nema potrebe da to komentarišeš. To je mnogo gore nego da si mu rekla kako je nizak i kako bi ti se više sviđao da je bar dva santimetra viši.

Doduše, ako on stvarno tripuje na svoju veličinu, rizikuješ da mu kondom spadne prilikom akcije, a to baš nije dobro. Verovatno je pametno da imaš kod sebe neki univerzalni kondom, ako se pokaže da je dečko precenio svoje gabarite u nadi da će te impresionirati.

Comments