5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Izgleda da nam se smeši još jedan lep i topao vikend, pa je prava prilika da se ode negde gde se može uživati u zelenilu i lepoti prirode. No, ovaj vikend je možda poseban za neke još po tome što se spremaju za slavlje rođendana svoje dece, unučića. Njih je potrebno iznenaditi, jer deca ne pamte skupe poklone, već to koliko ste truda i volje uložili pripremajući se za dan koji je njima najveći i najbolji, jednostavno rečeno, najvažniji. Zato dajte sve od sebe, učinite da vaše dete bude ponosno na vas. A mi ćemo vam svakako u tome pomoći.

U centru Beograda, čak i ako će vam možda čudno zvučati, postoji mesto koje je savršeno za aktivnosti sa decom. Sigurno želite da im priuštite igru u prirodi, dok su okruženi zelenilom, svežiji vazduh i sjajnu zabavu sa vršnjacima, a sve to pruža Red Clay City Club. Osoblje koje je zaposleno dočekaće vas uvek nasmejanih i prijatnih lica, a vaše dete će biti razdragano, veselo i najvažnije, srećno i zadovoljno. Omogućite im da se sa svojim drugarima igraju van kuće, uz program koji je posvećen samo njima i njihovoj savršenoj zabavi. Svaka igra je tu da ih podstakne na timski rad, širenje i učvršćivanje prijateljstva, a sve što možete čuti jeste divni, dečiji smeh.

Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje 6 Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje 7 Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje

Jedno od najlepših mesta u Beogradu sigurno jeste ovo, jer oazu poput ove, gde ćete osetiti potpuni spokoj i mir, nećete baš često naći.

Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje 2 Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje 8 Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje

Editors choice