10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Izgleda da nam se smeši još jedan lep i topao vikend, pa je prava prilika da se ode negde gde se može uživati u zelenilu i lepoti prirode. No, ovaj vikend je možda poseban za neke još po tome što se spremaju za slavlje rođendana svoje dece, unučića. Njih je potrebno iznenaditi, jer deca ne pamte skupe poklone, već to koliko ste truda i volje uložili pripremajući se za dan koji je njima najveći i najbolji, jednostavno rečeno, najvažniji. Zato dajte sve od sebe, učinite da vaše dete bude ponosno na vas. A mi ćemo vam svakako u tome pomoći.

U centru Beograda, čak i ako će vam možda čudno zvučati, postoji mesto koje je savršeno za aktivnosti sa decom. Sigurno želite da im priuštite igru u prirodi, dok su okruženi zelenilom, svežiji vazduh i sjajnu zabavu sa vršnjacima, a sve to pruža Red Clay City Club. Osoblje koje je zaposleno dočekaće vas uvek nasmejanih i prijatnih lica, a vaše dete će biti razdragano, veselo i najvažnije, srećno i zadovoljno. Omogućite im da se sa svojim drugarima igraju van kuće, uz program koji je posvećen samo njima i njihovoj savršenoj zabavi. Svaka igra je tu da ih podstakne na timski rad, širenje i učvršćivanje prijateljstva, a sve što možete čuti jeste divni, dečiji smeh.

Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje 6 Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje 7 Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje

Jedno od najlepših mesta u Beogradu sigurno jeste ovo, jer oazu poput ove, gde ćete osetiti potpuni spokoj i mir, nećete baš često naći.

Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje 2 Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje 8 Priredite svojim najmlađima ROĐENDAN za pamćenje

Editors choice