Ove godine, Go2 travelling vas poziva na deveti po redu Go2 Halloween maskenbal sa temom Danteove “Božanstvene komedije”, koji će se održati u jednom od najboljih underground klubova – Drugestore Beograd (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastična prostora, 29.10.2016.

najveci halloween maskenbal u srbiji 1 Prisustvujte najvećem Halloween maskenbalu u Srbiji! najveci halloween maskenbal u srbiji 2 Prisustvujte najvećem Halloween maskenbalu u Srbiji!

Veličanstveni scenografski prikaz “Božanstvene komedije” ispratiće tri muzičke celine – tech house/techno, komercijalni house/pop i hip hop/r’n’b, na čak tri stejdža – Pakao, Limb i Raj. U okviru najvećeg, paklenog stejdža u Drugstore-u, nastupiće Uto Karem, italijanski DJ i producent ujedno i glavna zvezda maskenbala, a njemu će se na bini pridružiti ekipa DJ-eva poznata beogradskoj publici- Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Kristijan Molnar, SMT#NG, ZWEIN. Takođe, u sklopu Pakla, odnosno Drugstore-a, na manjem stejdžu- Limb, muziku će za vas puštati jedan od članova sastava Bad Copy – Bdat Džutim Timbe, a nakon njega Cherry on Top dvojac DJ Ike & Lea Davogić i domaći predstavnici najslušanijeg online radija u regionu NULA radio – DJ Iron & Rebel B. Reprezentativci anđeoskih zvukova u oviru rajskog stejdža biće Danijel Čehranov, gospođica DEE, Dušan DOOSHAN Topalović i Oysha, DJ koji je ispratio svaku fazu Go2 Halloween maskenbala i ovo će mu biti deveti nastup u okviru žurke.

najveci halloween maskenbal u srbiji 3 Prisustvujte najvećem Halloween maskenbalu u Srbiji! najveci halloween maskenbal u srbiji 4 Prisustvujte najvećem Halloween maskenbalu u Srbiji!

Ulaznice po ceni od 1000 dinara možete kupiti u Mikser House-u, svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima ili online. Karta na sam dan događaja će biti skuplja tako da naš savet je da obezbedite sebi kartu na vreme.

Nedelju dana vam je ostalo da odlučite “u kom ste krugu”!

najveci halloween maskenbal u srbiji 5 Prisustvujte najvećem Halloween maskenbalu u Srbiji! najveci halloween maskenbal u srbiji 6 Prisustvujte najvećem Halloween maskenbalu u Srbiji!

DELIMO 2×2 KARTE ZA GO2 HALLOWEEN MASKENBAL! Prve dve osobe koje se jave u inbox Facebook fan page-a Wannabe Magazina i ostave svoje podatke (ime i prezime i datum rođenja) dobiće dve karte za najveći Halloween maskenbal u Srbiji!

NAPOMENA: Karte ne delimo osobama mlađim od 18 godina! Važi samo za učesnike iz Beograda!

Comments