Možda možeš u startu da sprečiš sebe da zaglaviš u vezi koja će te frustrirati, u kojoj ćeš više davati nego što ćeš dobivati i koja nema budućnosti. Na početku, kad ti se neko sviđa, tvoja mašta radi ludački, ali isto tako radi i tvoja intuicija – pokušaj da osvestiš taj suptilan, tihi glas svog bića, koji te upozorava i koji naročito ne volimo da čujemo kad nas upozorava da neko ko nam se sviđa nije pametan izbor. A evo i podrške čistog zdravog razuma – ovo su okolnosti i znaci upozorenja, koji ti jasno ukazuju da ćeš se iscimati, ukoliko ipak uđeš u vezu i da to nikuda ne vodi.

Pogrešan trenutak

Može da se desi da upoznaš pravu osobu u pogrešnom trenutku – imaćeš snažan osećaj žaljenja (a verovatno i on), a možda i grozničavo ubeđenje da sigurno možete svaku prepreku da prevaziđete ako ste stvoreni jedno za drugo (i sigurna si da jeste stvoreni jedno za drugo). Ali , ukoliko on odlazi u inostranstvo na neodređeno vreme, ili sa namerom da tamo ostane i pronađe bolji život, teško ćete uspeti da ostvarite bilo šta osim napornih pokušaja da stvorite vezu na daljinu. Teško je održati i onu koja je već izgrađena, a kamoli onu koja još nije ni počela. Ukoliko se stvari ne odvijaju filmskom brzinom i kao u romanu – recimo, pozove te da pođeš sa njim i ti ostaviš sve i odeš, jer je to prilika tvog života i čovek tvog života – onda nemoj da se zavaravaš da će tu nečeg biti. Na različitim stranama sveta vodićete različite živote i bićete udaljeni na sve načine – suludo je ulagati u spajanje tolike daljine i različitosti.

View this post on Instagram

Love by @charlottefrancisphoto 🖤🧡

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Gladan je iskustva i zamišlja da je veliki igrač

Njegovi heroji su alfa-mužjaci, koji lome srca, pucaju i pobeđuju i smatra da treba da odvede u krevet svaku ženu koja mu se dopadne (ili da barem pokuša). On je verovatno zabavan, privlačan, energičan, ali sigurno nije materijal za dečka – ne želiš da se stalno pitaš da li se već zasitio i da li te je već prevario.

Comments