Prijatelji

Vidite kako se vaš muškarac ponaša sa prijateljima kako biste videli kakav je kad ne izvodi nastup za vas. Muškarci koji imaju prijatelje od detinjstva umeju da budu sentimentalni i lojalni. I ovaj tip muškaraca i nije baš grupa koja je podložna čestim promenama, i promenama generalno, ali onog trenutka kada pridobijete njihovo poverenje – imate ga na duge staze. Tip sa mnoštvom prijatelja sa fakulteta, posla, iz teretane i slično je neko ko se lako prilagođava novonastalim situacijama i vrlo je verovatno da su vrlo otvoreni i veseli. Ovakvim muškarcima će biti prijatno u svakoj vrsti društvene situacije.

ava110 Pročitaj ga kao knjigu

Obratite pažnju na njegove navike

Sport

Većina muškaraca voli sport, a taj sport je često refleksija njihove ličnosti. Tipovi koji uživaju u timskim sportovima, kao što su fudbal, košarka i slično su takmičarskog duha. Tipovi koji se interesuju za solo sportove, kao što je trkanje, vožnja bicikla ili plivanje više teže nezavisnosti i pune baterije dok su sami. A tipovi koji ne mare za sport često su kategorija koja je osetljiva i vrlo otvorena.

Komunikacija

Način komunikacije sa ljudima vam može dosta reći o nekome. Čovek koji šalje poruke umesto da zove? Možda samo hoće da porazmisli o onome što hoće da kaže pre nego što vas upozna bolje. Međutim, postoji i šansa da se viđa sa još nekim – zbog čega je teško da vas zove, a da ga neko ne čuje. Takođe, ako vam muškarac non-stop piše, verovatno želi više pažnje nego što mu dajete. Budite oprezni sa ovakvim tipovima, jer im je stalno potrebno dokazivati ljubav. Kada vas muškarac pozove onda kada je rekao da hoće, znači da se ne boji intime i veze.

Sa srećom u vezi, javite da li su vam ovi saveti pomogli!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments