Svake godine kada nam se približi prolećna sezona neophodno je da u našem garderoberu pripremimo stvari koje ćemo nositi tokom toplijih dana. Zimsku garderobu možete odložiti sa strane, ali i onu koju nećete više nositi.

Za stvari koje ne želite više da nosite ili vam ne odgovaraju predlažemo da je poklonite nekome ili da je jednostavno bacite.

woman going through closet Prolećno sređivanje garderobera

Ukoliko pratite modne trendove već znate da će u vašoj kolekciji odeće biti neophodno da imate kratko sečene topove i jakne, široke pantalone, dugačke suknje i lagane džempere. Dovoljno razloga da još danas započnete reorganizaciju svog garderobera!

Nekoliko stvari koje uvek treba da su vam nadohvat ruke su: bela košulja, crni sako, crne cipele i klasične pantalone.

garderober Prolećno sređivanje garderobera

Ako su vam stvari oštećene, nemojte da vam postaje problem da ih bacite iako ste moža emotivno vezani za njih. Pocepane i stvari sa flekom neće vam poslužiti ni za jednu priliku.

Pre nego što se odlučite za neku odevnu kombinaciju stanite ispred ogledala i uverite se da ste obukli one komade garderobe koji pristaju vašoj građi. Ove stvari vam samo zauzimaju prostor u šifonjeru, pomozite sebi da se što lakše i brže snađete kada treba da se spremite za posao ili večernji izlazak.


Dragana Katić 

Comments