Kad vam se neko sviđa, često se desi da pogodite šta je u horoskopu, jer vas inače često privlače muškarci u tom znaku. Kakav spoj možete da očekujete sa svih 12 tipičnih predstavnika horoskopa?

Ovan

Muškarac u znaku Ovna obično je seksi, sportski tip, koji voli izazove. Emotivna razmena sa njim je strasna i eksplozivna, ali takve su i svađe. On voli samopouzdane devojke koje vode računa o sebi i u dobroj su kondiciji. Neće imati razumevanja za Device, Vagama će prouzrokovati dovoljno frustracije da je one shvate kao izazov, Vodolije i Blizanci će ga zanimati, neće imati strpljenja za Jarčeve i Rakove, a Lavovi i Strelci su najbolji partneri Ovnu. Devojke u znaku Ribe i Bika mogu da mu budu najbolje drugarice.

Bik

On je romantičan, ali i praktičan, voli da se igra novčanim ulaganjima, a priroda mu je uvek inspiracija. Voli oble devojke, dobre kuvarice, vesele i spremne da se igraju sa njim i da se dobro zabavljaju. Ribe i Rakovi su odlični romantični partneri za njega, kao i devojke u znaku Device i Jarca , dok su mu Škorpije uzbudljive, magnetski privlačne i nude mu izazov. Zajednički pogled na svet pronaći će sa Vagom, sa Blizancima će se lepo družiti, a sa Ovnovima će imati vruć seks. Vodolije su suviše emotivno zahtevne za Bikove, a sa Lavovima nemaju mnogo zajedničkog. Strelac će ga zanimati, ali neće biti baš dobar par. Bikovi su za Bikove dobri partneri, mada problem nastaje u sukobu dve tvrdoglave ličnosti.

muskarac 11 Pronađite idealnog partnera među 12 predstavnika horoskopa

Blizanci

Blizanci su elokventni, šarmantni, u trendu, često veoma popularni u društvu. Blizanci često imaju dve različite ličnosti u sebi i mnogo drže do svoje privatnosti. U najgorem slučaju važe za spretne lažove. Oni vole ženu koja će im parirati u svemu – sa kojom mogu da vode zanimljive razgovore, koju mogu da ponosno predstave svojim brojnim prijateljima, koja ima stila i odiše nečim posebnim. Pronaći će dosta toga zajedničkog sa Devicama, Vodolije i Vage su mu divni romantični partneri, zanimljivo im je sa Ribama, ali Škorpije su daleko od njihovog sveta.

Rak

Senzitivan i brižan muškarac, koji voli da bude u vezi i voli porodično okruženje, za dobrom trpezom. On obično nije za avanture i površne odnose i voli privrženu partnerku na koju može da se osloni, a koja takođe ceni porodične vrednosti. Ribe, Rakovi i Škorpije su mu potencijalne srodne duše, dok mu je Bik odličan partner, naročito u spremanju hrane (uz seks na kuhinjskom stolu). Blizanci i Lavovi su mu dobre prijateljice, Device ga privlače, a Jarčevi izazivaju na dobar način. Vodolije i Vage su suviše emotivno suzdržane za Raka, a Strelci suviše nezavisni za njegovu “lepljivu” prirodu.

Comments