Lav

Pun samopouzdanja, veoma ljubazan i velikodušan, kreativan i voli decu – Lav je idealan partner, ali samo za ženu koja je svesna svoje moći, jednako jaka i samopouzdana kao i on. Bik, Lav i Strelac mu savršeno odgovaraju, Blizanci i Vodolije su mu zanimljivi, a od Vodolije ima šta da nauči. Bikovi i Jarčevi su mu dosadni, ali Device su mu inspirativne. Sa Rakovima može da uživa, za Ribe nema razumevanja, a u sukobu je sa Škorpijama.

Devica

Tipičan predstavnik ovog znaka je stidljiv, precizan, čist i uredan, opsednut zdravim životom i sviđaju mu se devojke koje isto tako vode računa o sebi, disciplinovane su i uredne. Škorpije i Rakovi su mu dobri partneri, Ribe ga intrigiraju, dobro se razume sa Jarčevima, Bikovima i Devicama. Strelčevi i Ovnovi su suviše vatreni za njega, a Vage i Lavovi su odlične za druženje. Pronaći će dosta zajedničkog sa Blizancima, ali sa Vodolijama se neće razumeti.

muskarac 21 Pronađite idealnog partnera među 12 predstavnika horoskopa

Vaga

On je romantičan, šarmantan, opušten, druželjubiv, prijatnih manira i ponašanja koje se svima dopada. Dopada mu se žena koja je dama sa stilom i uz to prava lepotica. Device i Škorpije mogu da mu budu dobre prijateljice, a Strelci, Blizanci i Lavovi su mu dobre partnerke, a Ovnovi ga frustriraju i fasciniraju istovremeno. Sa Bikovima će pronaći dosta toga zajedničkog, a Jarčevi su za njega previše autoritativni. Ribe i Rakovi su suviše emotivni, teški i duboki, za njegov ležeran karakter.

Škorpija

Zrači seksualnom energijom, intenzivno i sugestivno. Voli super seksi žene, raspoložene za eksperimentisanje u krevetu. Vaga i Strelac su mu dobre za druženje, a Ribe i Rakovi najbolje partnerke. Sa Devicama i Jarčevima se fantastično slaže, Bikovi ga frustriraju i fasciniraju, ali sa njima Škorpije imaju fantastičan seks. Dosta zajedničkog imaju sa Ovnovima, ali ne i sa Vodolijama, dok su Blizanci suviše brbljivi za njega. Sa Lavovima će se boriti za moć u vezi.

Comments