Strelac

Tipičan Strelac je svetski putnik, koji voli i čuva svoju slobodu, nezavistan je i mudar. Voli inteligentne žene koje vole isto što i on – slobodu i putovanja, radoznale su i aktivne u društvenom životu. Dobro će se družiti sa Škorpijama i Jarčevima, Lavovi i Ovnovi su im dobri partneri, sa Vagama i Vodolijama se Strelčev slobodarski duh fantastično slaže. Blizanci ga frustriraju, mada nude zanimljiv izazov, sa Ribama će pronaći dosta toga zajedničkog, a sa Rakom, Devicom i Bikom ima slabu konekciju.

Jarac

Autoritativan i dobar ljubavnik, voli zavodljive, inteligentne žene, koje umeju da ga poštuju. Uzbuđuju ga uspešne žene, a potrebna mu je ona sa kojom može da izgradi stabilan i siguran život. Prijateljstvo mu sleduje sa Strelčevima, a sa Vodolijama će pronaći mnogo toga zajedničkog. Bikovi i Device su najbolji partneri za Jarca, Ribe i Škorpije nude fantastičan doživljaj. Rakovi ga frustriraju i izazivaju, komplikovan odnos je zagarantovan. Sa ostalim znakovima, Jarčevi nemaju konekciju.

muskarac 41 Pronađite idealnog partnera među 12 predstavnika horoskopa

Vodolija

Ekscentričan i buntovnik, ali logičan i temeljan, muškarac u znaku Vodolije voleće inteligentnu, logičnu i prijateljski raspoloženu partnerku. Sa Ribama će se lepo družiti, a sa Jarčevima pronaći zajedničke vrednosti, dok su mu Blizanci i Vage najbolje partnerke. Sa Ovnovima i Strelčevima pronalazi izazov, Lavovi ga nerviraju, sa Škorpijama nema konekciju, a Rakovski emotivni intenzitet ih plaši i odbija. Bikovi i Device su za Vodoliju suviše prizemne.

Ribe

Senzitivan, romantičan i maštovit, muškarac u znaku Ribe mašta o nežnoj, brižnoj i velikodušnoj partnerki. Brižni rak, magnetski privlačna Škorpija i senzitivni Bik su najbolji partneri za njega. Device ga frustriraju i privlače istovremeno, vatreni Lav ga plaši, a Vaga je suviše emotivno distancirana za njega. Imaće dosta zajedničkog sa Strelcima, a lepo će se družiti sa Vodolijama i Bikovima. Jarčevi su suviše strogi i autoritativni za njega.

Pročitajte još i ovo:

Kakva si u vezi sudeći prema tvom HOROSKOPSKOM znaku

Koja destinacija za letovanje je savršena za tebe sudeći prema horoskopu?

Na čemu vam svi ZAVIDE prema horoskopu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija:

Brankica Milošević

Comments