Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

konturisanju lica se pričalo nekoliko sezona kao najvećem i najpopularnijem trendu koji se činilo da nikada neće nestati i da će uvek biti nešto čime se devojke oduševljavaju. Međutim, izgleda da je ovaj trend bio “kratkog daha”, pa je ubrzo nestao sa tog svog trona. Od “teškog” konturisanja makeup stručnjaci su se odlučili za svež, prirodan izgled kao must have narednih sezona kada je šminkanje u pitanju. Ali ipak konturisanje nije sasvim nestalo, zadržano je, ali u sasvim drugačijem  obliku.

Nega kože

I inače, ono što jeste najbitnije, jeste da koža bude negovana, čista i bez većih problema. To podrazumeva svakodnevnu negu, od umivanja, preko čišćenja, pa sve do korišćenja pojedinih proizvoda koji sprečavaju isušivanje ili preterano mašćenje kože, a samim tim i nastanak bubuljica, mitisera i drugih nedostataka. Ovako će ti biti potrebno manje šminke nego inače, pa ćeš imati već samim tim svežinu u licu koja je trenutno najveći i najbolji trend.

konture 3 Pronašli smo novi način konturisanja i odličan je

Editors choice