#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Protumačite njenu tišinu

Protumačite njenu tišinu

Kada vidite da vas vaša izabranica iz nekog razloga potpuno kulira, da je postala tiha i ćutljiva, nemojte odmah da se brinete. Možda niste ništa zgrešili. Možda se ona u sebi bori sa nekim demonima koje se plaši da iznese pred vas. Možda je nesigurna. Možda se plaši kako ćete reagovati. Možda misli…

1373097781 43803 Protumačite njenu tišinu

Napravila sam užasnu grešku

Nesigurnost u vezi nastupa nakon prvog talasa leptirića, i moguće je da je sada počela da se pita da li je uradila pravu stvar. Ako ima bar neke sumnje, sada je počela da shvata da je veza u koju je usrljala možda bila greška. Jedno je kada urla dok se svađate, ali ako ima poker face i ćuti danima – možda ste ga ipak preterali.

Previše sam depresivna da bih pričala

Ako tokom svađe prekine sa raspravom, odmahne glavom i ućuti se, verovatno je toliko pogođena da nije u stanju da više išta kaže. Pustite je na miru, da se primiri. Komunikacija jeste važna, ali nije neophodna u situacijama kao što je ova.

Da li da mu kažem to?

Moguće je i da se premišlja da li da vam prizna nešto što je muči. Ne, ne mora da znači da se radi o prevari i ne mora da znači da nešto nije u redu. Ali ona će utihnuti i ako treba da vam saopšti da ju je juče pozvao bivši dečko iz srednje škole, jer ne zna kako ćete reagovati.

Da li je moguće da ne vidiš da sam ljuta?

Ako se nakon svađe ponašate kao da se ništa nije desilo, tek tad će ona uključiti svoje sposobnosti da vas ignoriše, jer jednostavno ne može da veruje da posle takve svađe nista shvatili da je ona ljuta. Ako to radi, jednostavno pokušava da vam skrene pažnju na to da ne možete tek tako da se pravite kao da se ništa nije desilo. Ako se ne iskontrolišem, reći ću nešto glupo.

1373097781 75832 Protumačite njenu tišinu

 Ako se ne iskontrolišem, reći ću nešto glupo

Žene su promišljenije od muškaraca. U trenutku žara može i njima da se desi da im izleti nešto što nisu htele da kažu i što ne misle, ali su mudre i, ako su na pragu da kažu nešto zaista loše, suzdržaće se da ne bi izazvale Treći svetski rat. Ućutaće se i progutaće to što su htele da kažu, a vi na tome treba da joj budete zahvalni.

Hoću da mu se požalim na nešto, ali ne želim da zvocam

Ovo je jedan od češćih razloga zašto se ućutala. Žene imaju taj neki iracionalni strah da će biti shvaćene kao stereotipne ženturače koje po ceo dan zvocaju, ako vam se požale na nešto što im se kod vas ne sviđa. Zato pre biraju da trpe i ćute dok ne bude baš neophodno da se požale. To što joj smeta kod vas preguraće ćutanjem.

Jedva čekam da ti dokažem da nisi u pravu

Imamo dva saveta za vas. Nikada nemojte da potcenjujete svojeglavu ženu, i nikada joj nemojte reći – nikada. Zainatiće se pa će vam đavo biti kriv. Kad joj kažete “Nikad nećeš uspeti to – i – to”… jednostavno, zašto biste to rekli, zašto? Samo prizivate nevolju. Ćuteći će vam pokazati koliko treba da se kajete.

Posrećiće ti se čim stignemo kući

Eto vidite da nije sve žensko kuliranje loše. Ukoliko ste bili savršen džentlmen celo veče i uradili baš sve što znate da kod nje pali – verovatno je toliko srećna i zadovoljna vama da može da misli samo o jednom – kako će sve da vas časti kad dođete kući. Eto. Nije teško biti fin.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice