Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima

Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima

1/2

Moderno doba sa sobom je donelo i moderan način života. A šta drugo se podrazumeva pod njim nego to da morate imati dobru organizaciju koja će vam omogućiti da sve svoje obaveze uradite na vreme. Tokom radnih dana je skoro nemoguće odvojiti više vremena za druženje sa prijateljima, porodicom, a pre svega decom. Iako ih svakodnevno viđate i igrate se sa njima, mališani bi hteli da uvek budete pored njih, bez ikakve pauza. Oni baš i ne razumeju šta su to obaveze druge prirode, jer smatraju da su oni najpreči, kao što i jesu. Zato je potrebno da vreme koje provodite sa njima bude kvalitetno i zabavno provedeno.

Ne postoji bolja opcija da dane kada ste slobodni, a to su najčešće vikendi, provedete u prirodi, okruženi zelenilom i prostorom koji deluje relaksirajuće na vas. A osim toga što ćete opustiti sebe i svoje misli, iskoristićete to vreme da ga sa decom provedete na najsavršeniji mogući način. No, ako živite u većem gradu, odlazak u prirodu može predstavljati i problem. Gde otići, kako sve organizovati i kako uspeti da ne utrošite oko pripremnih radnji mnogo vremena? Postoji rešenje i to u sred Beograda. Kao i svakog vikenda, osoblje Red Clay City Cluba-a, koje sprema vikend koji će vas oduševiti i naterati da se sigurno ponovo vratite. Zabavićete se sa svojom decom tako da ćete uvek pamtiti ovako provedeno vreme, a svojoj deci ćete stvoriti fantastičnu uspomenu iz detinjstva.

Wannabe RedClay Instagram 1080x1080 2016 05 18 4 Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima6 Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima7 Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima

Raj na Zemlji, tako bismo mogli nazvati ovu oazu mira i relaksacije koja se nalazi u centru Beograda. Ako niste imali prilike da posetite i provedete vreme u Red Clay Club-u, onda to morate uraditi što pre. Neverovatno prijatna atmosfera i okruženje u kojima ćete se naći ostaviće kod vas najsavršeniji utisak ikada.

Wannabe RedClay Instagram 1080x1080 2016 05 18 6 Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima Wannabe RedClay Instagram 1080x1080 2016 05 18 5 Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima4 Provedite ZANIMLJIV vikend sa svojim mališanima

Editors choice