Zima je iza nas, a sa njom i zimske rasprodaje. Više se skoro nigde ne mogu naći veliki natpisi na radnjama kojima se objavljuje 70% popusta ili da je u toku poslednja rasprodaja. Proleće i sunce nas mame napolje i teraju da zimsku garderobu zamenimo letnjom. I sigurna sam da je svaka žena u tom sređivanju ormana došla do zaključka da joj treba nešto novo za narednu sezonu. Međutim, nove kolekcije su tek stigle u radnje i za našu prosečnu platu, sve je papreno skupo. Stoga mi dozvolite da vam asistiram u potrazi za krpicama za proleće. Akcije koje su trenutno u toku možda jesu malobrojne, ali mogu da koriste i pomognu vam da uštedite.

Springfield daje trenutno 30% popusta na deo prolećne kolekcije. Ponuda je slična kao i svake godine: odeća neutralnih tonova, pretežno u sportskom fazonu, za žene i muškarce.

Accessorize daje 10% popusta studentima uz indeks na aktuelnu kolekciju. S obzirom da su cene značajno podignute u odnosu na prethodnu sezonu, ovu akciju zaista vredi iskoristiti. Akcija traje do 17.04.2011.

Peacocks daje takođe 10% popusta studentima uz indeks, ali to je akcija koja je kod njih trajna. I van te akcije, u njihvoj radnji postoji širok izbor obuće za proleće i leto po ceni od svega 2500din i farmerki po ceni od 2000 din.

Terranova u svom prodajnom objektu u tržnom centru Delta City ima na popustu još izvestan broj artikala, poput helanki od 790 din, majica, večernjih torbica i sličnog, uglavnom onog što je ostalo iz zimske kolekcije. Jedini problem je u tome što su ostale samo male veličine.

Women’s secret daje na jedan deo veša iz njihove prolećne kolekcije povoljnije cene.

Marks&Spenser daje na određene artike iz nove kolekcije 20% promotivnog popusta. Pretežno je u pitanju poslovna garderoba, u nekim malo većim veličinama, sa kojim izletom u floral print.

Isto tako, Balašević trenutno daje 20% popusta na određene artikle iz nove kolekcije.

Diva ima određeni (mada ne previše veliki) popust na jedan mali deo nakita, pretežno u plavoj i boji starog zlata.

U Republics radnji na Trgu je i dalje u toku zimska rasprodaja, 60% popusta na zimsku
kolekciju. U pitanju je ostatak kaputa, jakni, džempera, obuće itd. Veliki je izbor, a boje pretežno crna, krem, nešto malo plave i pink. Zapale mi za oko i suknjice od perja kriminalne duzine. Pa ko voli, nek’ izvoli.

To su sve akcije koje možete trenutno iskoristiti i uštedeti na vašim prolećnim kupovinama. Srećan shopping!


Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments