Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Prvi susret One Young World-a sa Beogradom

Prvi susret One Young World-a sa Beogradom

Da je Beograd svet, stanovnici, posetioci i ljubitelji našeg grada spoznaju iznova uz kreativni, preduzetnički i humani naboj koji se ispoljava u našim ljudima.

Mladi Beograda uveli su Beograd u konkurenciju svetskih gradova za Samit “Jedan svet mladih” (One Young World) 2017/2018, koji je po broju zemalja učesnica odmah posle Olimpijskih igara.

U slučaju da Beograd pobedi, ovaj Samit poznat i kao “Davos za mlade” okupide u našem gradu i državi 1500 mladih lidera iz 190 zemalja sveta, predstavnike Fortune 500 kompanija, 200 novinara najelitnijih svetskihmedija i 30 lidera današnjice uključujudi Boba Geldofa, Kofi Anana, Arijanu Hafington, Ričarda Brensona, bivše predsednike sveta, Džejmija Olivera, Borisa Bekera i dr.

Speed Date with One Young World Prvi susret One Young World a sa Beogradom

Kruna dosadašnje kandidature Beograda i 1000 sati volonterskog rada udruženja Jedan svet mladih Beograd je poseta četvoročlane delegacije iz Londona koja de obidi i konkurentske gradove: Bogotu i Hag. Beograd će predstaviti da je svetski grad za mlade i na događaju u Mikser House-u 26. avgusta kulturno-umetničkim programom AKUD-a Lola i speed dejtingom sa mladim liderima u sferi kreativnih industrija, sporta i preduzetništva.

exaff oneyoungworld1 Prvi susret One Young World a sa Beogradom

Do sada projekat su kroz serije sastanaka i pisma podrške podržali Kabinet Predsednika Vlade Republike Srbije, Ministarstvo omladine i sporta, Privredna komora Srbije, Sekretarijat za privredu Grada Beograda, Švajcarska ambasada u Beogradu, EXIT Fondacija, Fondacija Novak Đokovid, mnogobrojne kompanije i preduzetnici iz regiona, kao i preko 30 drugih partnera.

Tim Jedan svet mladih Beograd ozbiljno se priprema da pobedi i pridruži prethodnim gradovima domadinima od 2009. godine: Londonu, Cirihu, Pitsburgu, Johanesburgu, Dablinu, Bangkoku (2015), Otavi (2016).

Posetite Facebook stranicu projekta kao i Twitter profil.  Kako Vam se dopada zvanični video kandidature Beograda? Vidimo se i 26. avgusta u Mikser Hausu od 18.30 časova.

Editors choice