Iako se često govori o neprijateljstvu između mačaka i pasa, mnogo je dokaza da se ono demantuje, jer se često deci da pas i mačka budu najbolji drugari. U filmovima, crtaćima, često su predstavljeni kao protivnici i dve strane koje su u večnom sukobu, međutim, u realnosti i stvarnom životu nije baš tako. Sve to će dokazati i ove fotografije koje govori i lepoj i nežnoj ljubavi ovih kućnih ljubimaca.

Kada se nađu kod istog vlasnika i u istoj kući, kučići i mačke se toliko naviknu jedni na druge, da počnu da se druže tako da ih niko drugi ne interesuje. Često idu nekim svojim putem, uvek zajedno, igrajući se, mazeći ili prosto, spavajući na istom krevetu jedni uz druge. Tome u prilog ide i ovaj prizor, gde jedan pas pomaže svojoj drugarici u kupanju, što njoj, čini se, nikako ne smeta. Možda se malo ponaša kao da ga i ne primećuje, ali mačke imaju takav karakter, pa ne čudi.

Fotografije PRIJATELJSTVA koje će vas oduševiti Psi i mačke: Fotografije PRIJATELJSTVA koje će vas oduševiti

Kada ih imate kod kuće, tako u paketu, znaćete da nikada neće biti sami, da će uvek imati partnera za šetnju i razonodu, pa i onda kada je napolju kiša ili sneg.

Fotografije PRIJATELJSTVA koje će vas oduševiti2 Psi i mačke: Fotografije PRIJATELJSTVA koje će vas oduševiti

Često umeju da se nađu u smešnim situacijama, koje se pogotovo dešavaju tokom njihove igre. A mačke znaju da se svojim vernim drugarima mogu i na glavu popeti, ali zaista, bez figurativnog značenja. Pored toga, ovo je jedna slobodna i zanimljiva vožnja za mačke, zar ne?

Fotografije PRIJATELJSTVA koje će vas oduševiti3 Psi i mačke: Fotografije PRIJATELJSTVA koje će vas oduševiti
Comments