Novembarski pun Mesec u Blizancima povezan je sa prelaskom jeseni u zimu – ovo je period sumiranja rezultata, završavanja prethodno započetih zadataka, u kojem se tempo usporava, a samopouzdanje raste. Opuštanje je prioritet, razmišljanje je jasno, a marljiv rad daje značajne rezultate – promene na bolje su moto ovog perioda.

Pun Mesec u Blizancima podstiče potrebu za pozitivnim promenama, učenjem i avanturom. Vazdušni znak i njegov zaštitnik Merkur, obdareni radoznalošću i nezavisnošću, mogu doneti  nervozu i frustracije, impulsivnost i razdražljivost, kao i intrige, koje mogu biti razlozi neuspeha.

Otvoreni i neozbiljni ne mogu predvideti probleme, dok racionalni i organizovani prolaze kroz odličan period. Novembarski pun Mesec zahteva specifičnost i jasnoću i težnju ravnoteži – ovo je vreme za planiranje i određivanje strategija za budućnost. Međutim, osim razmišljanja, potrebna je i akcija – ne trošite energiju, već iskoristite trenutak.

Kako pun Mesec u Blizancima utiče na muškarce

Promena se može desiti iznenada – muškarci odlučni da vode normalan život mogu doživeti potrese i promene ustaljenog toka stvari. Misli o budućnosti odjednom mogu postati stvarnost. Uzbuđenje i želja za pobedom po svaku cenu motivišu muški svet, donoseći optimistično raspoloženje u kome se teškoće lako podnose.

Ipak, potrebno je zaštititi se od mogućih nevolja – preispitivanje kontakata, udaljavanje od toksičnih osoba i izbegavanje sukoba na poslu su poželjni. Dobar period za nova poznanastva i flert – jasnoća i otvorenost omogućavaju dobru procenu već pri prvom susretu. Samci mogu lako uspostaviti nove veze, koje se mogu brzo razvijati. U partnerskim i porodičnim odnosima, povezanost i zajedništvo su na prvom mestu.

Karijera je stabilna i nagoveštava buduće uspehe – pun Mesec u Blizancima velikodušan je u pravičnoj dodeli nagrada. Ovo je vreme za ostvarenje ambicioznih ideja, dostizanje moći i traženje onoga što vam pripada.

Pročitajte i ovo: Znaci Zodijaka koje do kraja novembra čekaju velike životne lekcije

Uticaj novembarskog punog Meseca na žene

Žene pod uticajem novembarskog punog Meseca postaju mudrije i pronicljivije – ne morate da se pretvarate i prilagođavate okolnostima, a stvari koje se dešavaju ne iznenađuju vas. Ako ljudi nestanu iz vašeg života i okruženja, znači da vam nisu ni bili potrebni. Neophodno je nemilosrdno odseći sve što vam ne služi – neodlučnost i oklevanje donose neželjene zaplete.

Pun Mesec u Blizancima donosi ženama vrhunac kreativnih moći i sposobnost razmišljanja na originalan način, koji život čini zanimljivijim i sadržajnijim.

Tvrdoglavost, sebičnost i nestrpljenje prema tuđim slabostima, najgore je što žene mogu da demonstriraju u ovom periodu. Usamljenost se doživljava posebno bolno, pa pronalaženje partnera postaje prioritet. Slobodne žene će teško izaći na kraj sa anksioznošću – astrološki savet je da budete nežni, fleksibilni i spremni na kompromis. Ne preuzimajte inicijativu, već delujte u nagoveštajima. Naslikajte platno ljubavi laganim i širokim potezima. U partnerskim odnosima nije sve glatko, ali novembarski pun Mesec je povoljan za iskusne parove. Sporovi mogu nastati oko novca i domaćih pitanja. Pronađite kompromisna rešenja, nemojte se držati sitnica koje vam smetaju. Finansijsko stanje se popravlja.

Uticaj punog Meseca u Blizancima na horoskopske znake

U životu vatrenih znakova neće biti neočekivanih dešavanja. Mnogi od njih imaće priliku da promene svoje pozicije na bolje – Ovnovi mogu poboljšati svoje materijalno stanje i rešiti kancelarijske sukobe. Lavovi bi trebalo da pažljivo pogledaju oko sebe – ako je odnos u ćorsokaku, neophodno je prekinuti svaki kontakt i negujte bliske odnose sa pouzdanim prijateljima. Poverljivi razgovori, vesela okupljanja i dokolica ispunjena uživanjem, najbolji su lek za partnerski neuspeh. Strelčevi treba ozbiljno da povedu računa o svom zdravlju – ako odugovlačite, stvari će se samo pogoršati.

Zemljani znaci će biti prilično zadovoljni životom, iako će neki morati dobro da se potrude da stvore svoju sreću. Pun Mesec u Blizancima daje vam izbor – da krenete napred, ili da privremeno stagnirate u karijeri. Bikovi su odlučni da postignu finansijski uspeh i imaju mnogo načina da povećaju svoj budžet – naplata dugova, isplative investicije, razumna štednja. Device će moći da pokriju nekoliko oblasti odjednom – karijeru, lični život, finansije – u svemu će ih pratiti sreća. Jarčevi moraju da rade na sebi, a moguće su i svađe sa bliskima. Ne morate biti tvrdoglavi – ako niste u stanju da vodite dijalog, fokusirajte se na svoj unutrašnji monolog.

Vazdušni znaci lako lepršaju kroz život – pun Mesec u Blizancima daje priliku da usmerite svoju energiju i ostvarite svoje snove. Blizanci su inspirisani svime što se dešava i uživaju u pažnji. Novembarski pun Mesec ima povoljan uticaj na samce – upoznavanje i romantični sastanci će vam osvežiti život. Vage će rado provoditi više vremena sa svojom porodicom. Pošto druženja sa prijateljima i kolegama mogu biti frustrirajuća, biće vam potrebna podrška porodice. Vodolije su pune kreativnih planova, a mnogi od njih će biti uspešni – postoji i vreme i želja da svoje ideje ostvare u praksi.

Vodeni znaci treba da se primire – novembarski pun Mesec donosi priliku za introspekciju i analizu. Rakovi se moraju fokusirati na svoje zdravlje – loša iskustva mogu negativno uticati na varenje. Vreme je da se rešite loših navika, uključujući i ishranu. Škorpije će brinuti kako da povećaju prihode – naporan rad u saradnji sa oštrom intuicijom će vas voditi pravim putem. Ribe će staviti svoje lične interese iznad svega, što je sasvim razumna odluka, koja će im pomoći da unesu više stabilnosti i reda u svoj život.

Pročitajte i ovo: 4 horoskopska znaka koja će biti najsrećnija u novembru

Naslovna fotografija: instagram.com/wefelicia

Brankica Milošević

Comments