Pred nama su u kratkom vremenskom razmaku, dva puna meseca u Vodoliji – prvi je 23. jula, a sledeći 22. avgusta i njihovi uticaji su povezani. Sve što se uzburka i pokrene tokom prve, nastaviće se i zaokružiti u drugoj pojavi punog meseca u Vodoliji. 

Znak Vodolije prikazuje osobu koja prikuplja vodu i prosipa je – što simbolizuje prikupljanje emocija iz sveta, njihovu transformaciju i vraćanje nazad u svet. Vodolija hrani svest i donosi isceliteljski kvalitet sa kojim se možemo povezati tokom julskog punog meseca. Ovaj aspekt dodatno podržava i naglašava asteroid Čariklo, koji predstavlja duhovnu medicinu i alternativne isceliteljske prakse. On simbolizuje duhovnu stranu našeg isceliteljskog putovanja, omogućava nam da krenemo u neviđene svetove, da bismo razumeli višu svrhu i duhovni rast, koji se pokreću, kada se nađemo u krizi i u potrazi za isceljenjem. Čariklo je trenutno u znaku Vodolije i u konekciji sa punim mesecom dodaje umirujuće i lekovite vibracije i podržava alternativne metode lečenja na energetskom nivou. Rad sa kristalima, lečenje energijom, vibracioni lekovi i ostale alternativne terapije, biće delotvornije za vreme predstojećeg punog meseca, zahvaljujući uticaju ovog asteroida. 


Tokom julskog punog meseca, prisutna je i snažna transformišuća energija, koju podržava planeta Pluton, koja simbolizuje proces promene, odnosno, smrti i novog rađanja. Pun mesec ima tendenciju da donosi završetak, tako da ćemo u ovom trenutku, pod uticajem pozicije Plutona, možda snažnije osećati da se za nas neki period završava, da nešto moramo odbaciti, okončati, da bismo se oslobodili i preporodili. 

Tokom julskog punog meseca pitanja otpuštanja i oslobađanja i osluškivanja svoje intuicije koja nas usmerava ka promenama koje treba da uvedemo, mogu se pokrenuti, ali ostati neopipljiva i nematerijalizovana. Ali zato u sledećoj fazi punog meseca u Vodoliji, u avgustu, dolazimo do konkretizacije onog što smo osetili i pokrenuli. 

Comments