Promena je u vazduhu pod uticajem punog meseca i verovatno ćete osećati da ste pozvani da promenite smer, da odbacite i pravaziđete deo svog života koji vas ograničava, koji više „ne radi“ za vas. 

Radite sa ovom energijom – razmislite o tome gde biste želeli da napravite promene. Ne morate imati sve odgovore, ali držite um otvorenim i radoznalim u odnosu na nove mogućnosti – to je dobar način da pristupite ovoj energiji Vodolije, koja je revolucionarna i voli da radi van šablona i ustaljenih obrazaca. 


Prihvatite taj kvalitet, u odnosu na svoj život, pogledajte kako se možete osloboditi starih navika ili rigidnih ideja i praksi i pronaći novu perspektivu i načine da nešto radite. Pustite stvari zbog kojih se osećate zaglavljeno ili zarobljeno, pod svetlošću punog meseca zapitajte se kako možete uneti više lakoće u svoj život, šta treba da pustite da biste to postigli. 

Sa prolaskom uticaja punog meseca osećaćete se slobodnije, moći ćete lakše da dišete i bićete inspirisani da uvedete konstruktivne promene u svoj život. Ako vas zanimaju alternativne prakse, bavite se njima za vreme punog meseca – vežbajte jogu, praktikujte energetske tretmane, primenjujte kristale, radite sve ono što osećate da neguje vaš duh i otvara vaš um. 

Naslovna fotografija: instagram.com/icewasonline

Brankica Milošević 

Comments