Dolazi prvi pun Mesec u ovoj godini, a sa njim i poseban uticaj na nekoliko znakova. Kad se Sunce i Mesec suprotstavljaju na nebu i kad se sunčev sjaj odbija od Meseca na Zemlju – oni obično predstavljaju emocionalno oslobađanje, refleksiju i pauzu, kao i vreme za izlečenje. Tajne se otkrivaju, intuicija je pojačana, a sve postaje jasnije kad Mesečeva svetlost razotkrije sve tajne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Linn Ödman (@linnodman)

Pročitajte i ovo: 5 horoskopskih znakova očekuje važna i uspešna godina

Prvi pun Mesec u 2023. godini dolazi 6. januara u 18:08 i to u znaku Raka. Emocije će biti pojačane zbog retrogradnosti Merkura i Urana, koji su u aspektu sa nežnim, zaštittničkim i sentimentalnim mesecom Raka. Komunikacija i planeta Merkur podstiče na otvorene i iskrene razgovore, ali je problem u tome da činjenice možda nisu u potpunosti jasne zbog njegovog okretanja.

Ako ste u većem krugu prijatelja i dogodi se da o vama počnu da kruže neke glasine, pokušajte da umirite strasti i da što pre rešite te probleme, jer u suprotnom mogu loše da utiču na vezu sa vašim emotivnim partnerom. Sa retrogradnim Uranom u direktnoj igri do punog Meseca, dešavaće se situacije u kojima ćete jasno moći da zaključite ko su vam pravi prijatelji. Oslonite se na svoju intuiciju!

Šta možete da očekujete

Ovo je period koji će u vaš život doneti dramu, ali ako budete dovoljno strpljivi, argumentima ćete, kao i do sada odbraniti sebe. Neka vas ne iznenade spletke i priče koje nisu istinite, čuvajte energiju i kontrolišite se. Drugi način da se nosite sa svim problemima je osmeh, jer ćete tako, onima koji žele da vam pokvare odnose pokazati da vas i ne dotiču njihove priče. Trenutak je da odstranite ljude koji vas manipulišu i dovode u sukob sa drugima. Da, nekada može da bude teško da donesete takvu odluku, ali samo tako ćete moći da nastavite dalje, pravim putem bez saplitanja. Iskoristite ovu lunaciju za otpuštanje ali i opuštanje. Pun Mesec iskoristite za transformaciju nabolje, bez tračeva, stresa i tenzije! Uskladite se sa onima kojima verujete i podelite svoja osećanja sa njima.

Na koje znakove će imati najviše uticaja?

Ovan

Svi problemi u vašim odnosima su rešivi, ali je potrebno da razmrsite konce. Kad je reč o vašoj porodici, bilo bi sjajno da im predočite svoje ciljeve kako biste dobili potrebnu podršku.

Rak

Pun Mesec je u vašem znaku pa tako i emocije mogu da budu intenzivnije. Posvetite se voljenoj osobi, koristite da svaki trenutak provedete zajedno, a voljena osoba će vas podržati u svim mogućim idejama za dalju karijeru, zbog toga obavezno sa njom podelite svoja razmišljanja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Полина 🤍 это по любви (@appolanarii)

Pročitajte i ovo: Numerologija za 2023. godinu – šta vam brojevi poručuju

Vaga

Ovaj pun Mesec nalazi se u kući koja je povezana sa vašim poslom zbog toga morate da naučite da podelite poslovno i privatno, ali i da odvojite vreme za sebe jer samo tako možete da budete maksimalno produktivni. Ako budete balansirali kao i dao sada, možete da očekujete ne samo uspešan mesec već i celu godini. Ključ je u dobrom i kvalitetnom balansu koji podrazumeva da sve strane budu podjednako ispoštovane. Ali nikako ne smete da zapostavite sebe, što često radite, već sebe postavite na prvo mesto i neka vaši ciljevi budu prioritet.

Jarac

Početak je godine i vreme je da sredite svoj život. Dakle, loše navike, a posebno ona koja je povezana sa prepričavanjem određenih događaja, zbog čega često gubite ljude oko sebe, mora da postane deo vaše prošlosti. Morate da naučite da prihvatite istinu i da se menjate, jer deluje kao da su vas ljudi u vašem orkuženju pretvorili u nešto što niste. Ne padajte pod uticaj drugih ljudi, ne mrsite konce i fokusirajte se na svoje želje, ideje i način na koji želite da se tok vaše karijere razvija. Ovo može da bude sjajna godina za vas, ali je potrebno da napravite promene!

Naslovna fotografija: instagram.com/appolanarii

Dragana Stojanović

Comments